Az “impexek” kora letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az 1970-es évektől a magyarországi titkosszolgálatok fontos szerepet töltöttek be a szovjet blokkon belül: a magyar belügyi és katonai hírszerzés embargós beszállítókká váltak. A műszaki-tudományos hírszerzés hátterét az 1972 után gombamód szaporodó vegyesvállalatok adták, vagyis elsősorban a külkereskedelem fedésével tudták az érzékeny technológiákat átjuttatni a vasfüggönyön. Az "impexek" és nyugat-európai leányvállalataik részei lettek egy hidegháborús nagypolitikai játszmának, amelyhez illegális forrásokra, feketegazdasági manőverekre is szükség volt. Innen már csak apró lépés kellett a vegyesvállalatok offshore jellegű céghálózatának kiépítéséhez és a nyereséges külkereskedelmi üzletek kiszervezéséhez ezekbe a vállalkozásokba. Feltehetjük tehát a kérdést: vajon a Kádár-rendszer idején többnyire hiánnyal záró külkereskedelmi mérleget vajon mennyivel rontotta tovább ez a tevékenység? A könyv a Kádár-rendszer egy olyan oldalát mutatja be, amelyről eddig keveset hallhattunk: megismerhetjük belőle Kelet és Nyugat cinkos és sokszor cinikus együttműködését, filmbe illő epizódok elevenednek meg előttünk a titkosszolgálatok külkereskedelemre való ráépüléséről és az így végrehajtott akcióikról, s figyelemmel kísérhetjük egy olyan gazdasági-pénzügyi hálózat kiépülését, amelynek tevékenysége az ország gazdasági teljesítőképességét is befolyásolta.


A Könyv Magyarul!


Letöltések Az "impexek" kora ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az "impexek" kora ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  191
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  Súly:
  352 gr
  ISBN:
  9786155656125
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2710412 / 1171645  TAGS:
  Online Az "impexek" kora ebook, könyvet Az "impexek" kora FB2, Download Az "impexek" kora PDF , Download Az "impexek" kora MOBI, Online Az "impexek" kora könyvet, ingyenes letöltések Az "impexek" kora IPhone, Online könyvet Az "impexek" kora PDF, ingyenes Az "impexek" kora DJVU, ingyenes letöltések Az "impexek" kora TXT, letöltések Az "impexek" kora RTF, Online Az "impexek" kora FB2 , e-könyvet Az "impexek" kora letöltések TXT, ingyenes Az "impexek" kora letöltések könyvet, e-könyvet Az "impexek" kora download MOBI, letöltések Az "impexek" kora IPad, olvas Az "impexek" kora MOBI, olvas Az "impexek" kora DOC, ingyenes Az "impexek" kora AWZ, Download e-könyvet Az "impexek" kora iPad , ingyenes Az "impexek" kora DJVU, Download Az "impexek" kora e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az "impexek" kora DVD, olvas Az "impexek" kora TXT, Book Az "impexek" kora letöltések DJVU, Az "impexek" kora letöltések könyvet ingyenes, Az "impexek" kora letöltések könyvet pdf ingyenes, Az "impexek" kora pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az "impexek" kora pdf ingyenes, Az "impexek" kora letöltések könyvet epub ingyenes, Az "impexek" kora ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply