Az intelligens befektető letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"Egyértelműen a legjobb könyv amit a befektetésekről valaha is írtak!"- ezekkel a szavakkal méltatta Warren Buffet, a világ legnagyobb befektetési guruja tanárának és mentorának örök érvényű pénzügyi bibliáját. Benjamin Graham amerikai közgazdász és befektető, az érték alapú befektetés atyja, 1949-ben írta mára már klasszikussá vált könyvét. Hogyan lehet időszerű egy több mint fél évszázada írt pénzügyi mű? Graham többször, utoljára 1973-ban dolgozta át munkáját. Jason Zweig pénzügyi szakíró 2003-ban lábjegyzetekkel egészítette ki Graham eredeti szövegét, illetve minden fejezethez kommentárokat írt. Másrészt a szerző nagyon éles különbséget tesz a spekuláns és a befektető között. Könyve nem azoknak szól, akik azt szeretnék megtudni, hogy miként lehet a pénzügyi piacokon egy hónapon, egy éven vagy akár három éven belül meggazdagodni. Éppen ellenkezőleg, azok fogják a legnagyobb haszonnal forgatni, akik élethosszig tartó befektetéseikhez kívánnak iránymutatást kapni – vagyis nem spekulánsként, hanem intelligens befektetőként tevékenykedni. Harmadrészt, ahogy Graham is megállapítja, "Plus ca change plus c’est la méme chose" – vagyis minél inkább változik, annál inkább ugyanaz marad. Ennek fényében nem csoda, hogy Zweig – akinek személyében a szerző méltó társra lelt – a Graham által a 60-as évekből, illetve a 70-es évek elejéről hozott konkrét példák mindegyikének megtalálta a közelmúltbeli megfelelőjét.
Azt, hogy Graham tanításain nem fogott az idő, leghíresebb tanítványának, Warren Buffetnak az eredményei is igazolják. Buffet, akinek bevallása szerint ez a könyv adta meg befektetői karrierjének legnagyobb lökését, előszót és függeléket írt a könyv a magyar kiadás alapjául szolgáló 2003-as átdolgozásához.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az intelligens befektető ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az intelligens befektető ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  517
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  1006 gr
  ISBN:
  9789638902443
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2222637 / 1078548
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Az intelligens befektető ebook, könyvet Az intelligens befektető FB2, Download Az intelligens befektető PDF , Download Az intelligens befektető MOBI, Online Az intelligens befektető könyvet, ingyenes letöltések Az intelligens befektető IPhone, Online könyvet Az intelligens befektető PDF, ingyenes Az intelligens befektető DJVU, ingyenes letöltések Az intelligens befektető TXT, letöltések Az intelligens befektető RTF, Online Az intelligens befektető FB2 , e-könyvet Az intelligens befektető letöltések TXT, ingyenes Az intelligens befektető letöltések könyvet, e-könyvet Az intelligens befektető download MOBI, letöltések Az intelligens befektető IPad, olvas Az intelligens befektető MOBI, olvas Az intelligens befektető DOC, ingyenes Az intelligens befektető AWZ, Download e-könyvet Az intelligens befektető iPad , ingyenes Az intelligens befektető DJVU, Download Az intelligens befektető e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az intelligens befektető DVD, olvas Az intelligens befektető TXT, Book Az intelligens befektető letöltések DJVU, Az intelligens befektető letöltések könyvet ingyenes, Az intelligens befektető letöltések könyvet pdf ingyenes, Az intelligens befektető pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az intelligens befektető pdf ingyenes, Az intelligens befektető letöltések könyvet epub ingyenes, Az intelligens befektető ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply