Az iPhone könyv letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Amikor elkezdtem ezzel a könyvvel foglalkozni már túl voltam pár iPhone alkalmazás fejlesztésén jó barátom és egykori szerzőtársam azt kérdezte: Minek írsz olyan dologról könyvet, amit a három éves lányom is képes kezelni? Nos, az iPhoneban – és a többi Apple eszközben is – az a szép, hogy ez az állítás igaz. Nagyszerű és barátságos kezelőfelület igyekszik kitalálni a felhasználó gondolatait. Azonban ahhoz, hogy minden (vagy majdnem minden) lehetőséggel tisztában légy, hogy a napi használat során a legjobb, legoptimálisabb, legkézreesőbb módon tudd használni a telefonodat, nem árt némiképp mélyebben megismerni a készülékben rejtőző lehetőségeket és azokat a használati trükköket, amelyek gyorsabbá és egyszerűbbé teszik az életet egy iPhonenal. A készülékkel ugyanis nem csak telefonálni lehet: teljes értékű médialejátszó, helymeghatározó eszköz, fényképezőgép és videokamera, internetböngésző, játszótárs, és még sorolhatnám. Gyakorlatilag az élet minden területére kiterjedő segítőtárs. Válaszolva tehát a barátom és talán a te kérdésedre is kedves olvasó: a könyv célja, hogy általa bepillantást nyerj az iPhone lehetőségeibe, és ezen lehetőségek mindennapokban történő felhasználásába.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az iPhone könyv ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az iPhone könyv ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  196
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  582 gr
  ISBN:
  9789639929258
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2224521 / 1080383  TAGS:
  Online Az iPhone könyv ebook, könyvet Az iPhone könyv FB2, Download Az iPhone könyv PDF , Download Az iPhone könyv MOBI, Online Az iPhone könyv könyvet, ingyenes letöltések Az iPhone könyv IPhone, Online könyvet Az iPhone könyv PDF, ingyenes Az iPhone könyv DJVU, ingyenes letöltések Az iPhone könyv TXT, letöltések Az iPhone könyv RTF, Online Az iPhone könyv FB2 , e-könyvet Az iPhone könyv letöltések TXT, ingyenes Az iPhone könyv letöltések könyvet, e-könyvet Az iPhone könyv download MOBI, letöltések Az iPhone könyv IPad, olvas Az iPhone könyv MOBI, olvas Az iPhone könyv DOC, ingyenes Az iPhone könyv AWZ, Download e-könyvet Az iPhone könyv iPad , ingyenes Az iPhone könyv DJVU, Download Az iPhone könyv e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az iPhone könyv DVD, olvas Az iPhone könyv TXT, Book Az iPhone könyv letöltések DJVU, Az iPhone könyv letöltések könyvet ingyenes, Az iPhone könyv letöltések könyvet pdf ingyenes, Az iPhone könyv pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az iPhone könyv pdf ingyenes, Az iPhone könyv letöltések könyvet epub ingyenes, Az iPhone könyv ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply