Az iPhone SDK programozása Objective-C nyelven letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az iPhone-alkalmazások fejlesztését nem nehéz megtanulni. A könyv példákra építve, jól követhetően vezet be az Apple iPhone SDK alapjaiba, és rendszerezett ismeretanyagot ad az Objective-C nyelven készült iPhone-alkalmazások programozásának módszereiről. Az egyes fejezetek feladatainak feldolgozásakor felfedezhetjük azt az egyszerű logikát, amely az iPhone-alkalmazások létrehozásának lépései mögött van. A könyv végére érve készen állunk arra, hogy magabiztosan tekintsünk a következő iPhone-programozási feladatra.
A könyv főbb témái:
A műveletek és a kivezetés alapfogalmai: hogyan működik együtt a programkód a vizuális elemekkel az Interface Builderben?;
A nézetek, amelyekből az iPhone-alkalmazás felhasználói felülete (UI) felépül;
Eszközsáv- és navigációalapú alkalmazások fejlesztése;
A Tábla nézet és az adatsorok megjelenítése;
Az alkalmazások beállításainak kezelése és megőrzése;
Több érintéses szolgáltatások megvalósítása az iPhonealkalmazásokban;
iPhone-animációk kialakítása különböző módszerekkel.

Wei-Meng Lee a Developer Learning Solutions cég alapítója, amely a legújabb Microsoft- és Apple-technológiák gyakorlati oktatására szakosodott. Rengeteg online publikációt közöl. Wei-Meng Lee a Professional Windows Vista Gadgets Programming and C# Programmers Reference szerzője is. A Wrox Beginning kézikönyvek (kezdőkönyvek) célja az, hogy megkönnyítsék a programozási nyelvek és technológiák megtanulását. Rendszerezett, tematikus formában vezetnek végig az összes fontos módszeren.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az iPhone SDK programozása Objective-C nyelven ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az iPhone SDK programozása Objective-C nyelven ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  514
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  1010 gr
  ISBN:
  9789639863194
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2217008 / 1072912
  Fordító:


  TAGS:
  Online Az iPhone SDK programozása Objective-C nyelven ebook, könyvet Az iPhone SDK programozása Objective-C nyelven FB2, Download Az iPhone SDK programozása Objective-C nyelven PDF , Download Az iPhone SDK programozása Objective-C nyelven MOBI, Online Az iPhone SDK programozása Objective-C nyelven könyvet, ingyenes letöltések Az iPhone SDK programozása Objective-C nyelven IPhone, Online könyvet Az iPhone SDK programozása Objective-C nyelven PDF, ingyenes Az iPhone SDK programozása Objective-C nyelven DJVU, ingyenes letöltések Az iPhone SDK programozása Objective-C nyelven TXT, letöltések Az iPhone SDK programozása Objective-C nyelven RTF, Online Az iPhone SDK programozása Objective-C nyelven FB2 , e-könyvet Az iPhone SDK programozása Objective-C nyelven letöltések TXT, ingyenes Az iPhone SDK programozása Objective-C nyelven letöltések könyvet, e-könyvet Az iPhone SDK programozása Objective-C nyelven download MOBI, letöltések Az iPhone SDK programozása Objective-C nyelven IPad, olvas Az iPhone SDK programozása Objective-C nyelven MOBI, olvas Az iPhone SDK programozása Objective-C nyelven DOC, ingyenes Az iPhone SDK programozása Objective-C nyelven AWZ, Download e-könyvet Az iPhone SDK programozása Objective-C nyelven iPad , ingyenes Az iPhone SDK programozása Objective-C nyelven DJVU, Download Az iPhone SDK programozása Objective-C nyelven e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az iPhone SDK programozása Objective-C nyelven DVD, olvas Az iPhone SDK programozása Objective-C nyelven TXT, Book Az iPhone SDK programozása Objective-C nyelven letöltések DJVU, Az iPhone SDK programozása Objective-C nyelven letöltések könyvet ingyenes, Az iPhone SDK programozása Objective-C nyelven letöltések könyvet pdf ingyenes, Az iPhone SDK programozása Objective-C nyelven pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az iPhone SDK programozása Objective-C nyelven pdf ingyenes, Az iPhone SDK programozása Objective-C nyelven letöltések könyvet epub ingyenes, Az iPhone SDK programozása Objective-C nyelven ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply