Az iszlamista főnix letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az Iszlám Állam Abu Muszab al-Zarkavi terrorista vezér dzsihádista vágyálmaként fogant az 1990-es években. A szervezet ami az évek során különböző neveket használt: Iraki és Szíriai Iszlám Állam, Iraki és Levantei Iszlám Állam, valamint Iraki al-Káida napjainkra hatalmas terrorgépezetté nőtt: a saría-törvénykezést önkényes kegyetlenkedésre használja, átrajzolja a Közel-Kelet határait, és nagyobb területet ural, mint Nagy-Britannia.
Loretta Napoleoni, a terrorizmus nemzetközi szakértője Az iszlamista főnixben a hírek mögé nézve bizonyítja, hogy az Iszlám Állam több, mint a nyugati média ábrázolta szerencsés bűnözői szervezet: valójában a nemzetépítés új modelljét nyújtja. Bár hagyományos hódító háborúkkal szerez területet, hogy létrehozza az eredeti Kalifátus 21. századi változatát, a legkorszerűbb technikákkal toboroz katonákat, pénzügyi támogatást gyűjt, és a lakosságot is bevonja az új állam napi ügyeibe.
Az Iszlám Állam bukott dzsihádista vállalkozások romjain jött létre. Kiválóan érti a közel-keleti politikát, képes kihasználni a távháborúkat és az általa létrehozott pszeudoállam sajátosságait. Az Iszlám Állam nem terroristacsoport, hanem veszélyes ellenfél, ami tisztában van a kor igényeivel egy zűrzavaros világban.
Ahogy Napoleoni írja: Ezeket a tényeket figyelmen kívül hagyni nemcsak félrevezető és felszínes, de veszélyes is. A terrorizmus elleni harcban is legfontosabb a régi igazság: ismerd az ellenséged.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az iszlamista főnix ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az iszlamista főnix ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  216
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  Súly:
  200 gr
  ISBN:
  9789633042649
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2611231 / 1146035
  Fordító:


  TAGS:
  Online Az iszlamista főnix ebook, könyvet Az iszlamista főnix FB2, Download Az iszlamista főnix PDF , Download Az iszlamista főnix MOBI, Online Az iszlamista főnix könyvet, ingyenes letöltések Az iszlamista főnix IPhone, Online könyvet Az iszlamista főnix PDF, ingyenes Az iszlamista főnix DJVU, ingyenes letöltések Az iszlamista főnix TXT, letöltések Az iszlamista főnix RTF, Online Az iszlamista főnix FB2 , e-könyvet Az iszlamista főnix letöltések TXT, ingyenes Az iszlamista főnix letöltések könyvet, e-könyvet Az iszlamista főnix download MOBI, letöltések Az iszlamista főnix IPad, olvas Az iszlamista főnix MOBI, olvas Az iszlamista főnix DOC, ingyenes Az iszlamista főnix AWZ, Download e-könyvet Az iszlamista főnix iPad , ingyenes Az iszlamista főnix DJVU, Download Az iszlamista főnix e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az iszlamista főnix DVD, olvas Az iszlamista főnix TXT, Book Az iszlamista főnix letöltések DJVU, Az iszlamista főnix letöltések könyvet ingyenes, Az iszlamista főnix letöltések könyvet pdf ingyenes, Az iszlamista főnix pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az iszlamista főnix pdf ingyenes, Az iszlamista főnix letöltések könyvet epub ingyenes, Az iszlamista főnix ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply