Az offshore halála letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Adam John Hargraves és Dániel Aran Stoten az ausztrál Gold Coast telefonkönyv-kiadó igazgatói voltak. Mivel jól ment az üzlet, cégük nyereségéből szerettek volna valamilyen adóoptimalizálással pénzhez jutni. Erre a mások által is alkalmazott módszert látták legalkalmasabbnak, ami lényegében néhány kellő árszintre belőtt költségszámla befogadását jelentette a vállalkozásukba. Az ehhez szükséges céghálót egy svájci tanácsadó/könyvelő cég segítségével állították föl, amely azt javasolta, hogy három adóparadicsomi helyszínű céggel oldják meg a papírozást. Ezek segítségével cégük nyereségadó-alapját 1999 és 2005 között 4,46 millió ausztrál dollárral csökkentették, majd az off-shore cégeik svájci számláiról bankkártyákkal vették ki a pénzt ausztrál ATM-eken keresztül azért, hogy Svájcból ne legyen átutalás ausztrál számláikra. Az ügyben nyomozó hatóság, az ausztrál bűnügyi bizottság (Australian Crime Commission, ACC) 2 vezetője John Lawler szerint az elkövetők a szándékosan eltitkolt bevételek miatt bűncselekményt követtek el, s 2,22 millió ausztrál dollárral károsították meg a költségvetést. Az ausztráliai Queensland Legfelsőbb Bírósága az adócsalás, valamint az offshore cégek mögé való rejtőzködés miatt, ami a nyomozást megnehezítette, jogerősen 6,5-6,5 év börtönre ítélte az igazgatókat. /Részlet a könyvből/A Könyv Magyarul!


Letöltések Az offshore halála ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az offshore halála ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  17.1 x 24 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  1062
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  ISBN:
  9789630812061
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:


  TAGS:
  Online Az offshore halála ebook, könyvet Az offshore halála FB2, Download Az offshore halála PDF , Download Az offshore halála MOBI, Online Az offshore halála könyvet, ingyenes letöltések Az offshore halála IPhone, Online könyvet Az offshore halála PDF, ingyenes Az offshore halála DJVU, ingyenes letöltések Az offshore halála TXT, letöltések Az offshore halála RTF, Online Az offshore halála FB2 , e-könyvet Az offshore halála letöltések TXT, ingyenes Az offshore halála letöltések könyvet, e-könyvet Az offshore halála download MOBI, letöltések Az offshore halála IPad, olvas Az offshore halála MOBI, olvas Az offshore halála DOC, ingyenes Az offshore halála AWZ, Download e-könyvet Az offshore halála iPad , ingyenes Az offshore halála DJVU, Download Az offshore halála e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az offshore halála DVD, olvas Az offshore halála TXT, Book Az offshore halála letöltések DJVU, Az offshore halála letöltések könyvet ingyenes, Az offshore halála letöltések könyvet pdf ingyenes, Az offshore halála pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az offshore halála pdf ingyenes, Az offshore halála letöltések könyvet epub ingyenes, Az offshore halála ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply