Az órák letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Három nő, három kor, három helyszín. Mindhárman élik a maguk életét, ám mindnyájuk számára elérkezik egy sorsfordító nap, amikor szembesülniük kell életük fájdalmas valóságával és önmagukkal. Mrs. Woolf: A második világháború idején a briliáns angol írónő, Virginia Woolf rodmelli otthonában egy reggel a Mrs Dalloway című regényén dolgozik, s éppen azt kell eldöntenie, életben hagyja-e főhősnőjét. Borzalmas fejfájás gyötri, hangok és árnyak ostromolják. Attól fél, hogy az őrület szélén áll… Mrs. Brow: Egy ötvenes évekbeli amerikai kisvárosban Laura Brown reggel, ébredés után a Mrs. Dallowayt olvassa. Laura második gyermekét várja, ám egyre inkább úgy érzi, nem a saját életét éli, csak eljátssza a jó háziasszony, az odaadó feleség és a szerető anya szerepét. Legszívesebben letépné arcáról a maszkot, s visszafeküdne olvasni… Mrs. Dalloway: A XX. század végének New Yorkjában Clarissa Vaughn éppen annak a barátjának, a halálos beteg Richardnak szervez partit, aki tréfásan mindig Mrs Dallowaynek szólította. Clarissa reggeli elintéznivalói közben a múlton és a jelenen töpreng, s mire elérkezik a parti ideje, a sejtelmek tragédiába torkollnak… Három nő és egy kivételes könyv, amelynek láthatatlan ereje időn és téren át kibogozhatatlanul összefonja sorsukat, azt üzenve, hogy az élet és az irodalom elválaszthatatlan, s minden mindennel összefügg. Michael Cunningham amerikai író, esszéista és fordító. 1998-ban jelent meg világsikert hozó regénye, Az órák. melyért Pulitzer- és Faulkner-díjat kapott, s amelyből 2002-ben film készült Meryl Streep, Nicole Kidman és Julianne Moore főszereplésével. Az író jelenleg New Yorkban él, és a Yale Egyetem adjunktusa.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az órák ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az órák ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789634750666
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2712646 / 8136072
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Az órák ebook, könyvet Az órák FB2, Download Az órák PDF , Download Az órák MOBI, Online Az órák könyvet, ingyenes letöltések Az órák IPhone, Online könyvet Az órák PDF, ingyenes Az órák DJVU, ingyenes letöltések Az órák TXT, letöltések Az órák RTF, Online Az órák FB2 , e-könyvet Az órák letöltések TXT, ingyenes Az órák letöltések könyvet, e-könyvet Az órák download MOBI, letöltések Az órák IPad, olvas Az órák MOBI, olvas Az órák DOC, ingyenes Az órák AWZ, Download e-könyvet Az órák iPad , ingyenes Az órák DJVU, Download Az órák e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az órák DVD, olvas Az órák TXT, Book Az órák letöltések DJVU, Az órák letöltések könyvet ingyenes, Az órák letöltések könyvet pdf ingyenes, Az órák pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az órák pdf ingyenes, Az órák letöltések könyvet epub ingyenes, Az órák ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply