Az ördög keze letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Tomás Noronhát is elérte a válság. A megszorítások következtében elbocsátja az egyetem, és kénytelen munkanélküli segélyt igényelni. A munkanélküli központból hazafelé menet megszólítja egy régi, gimnáziumi barátja, akit ismeretlen személyek üldöznek. A menekülő barát elrejtett egy kompromittáló DVD-t, amely leleplezi a válság felelőseit, és Tomásnak meg kell fejtenie egy rejtjeles szöveget, hogy megtalálja.
A Nemzetközi Büntetőbíróság pert indított a válság felelősei ellen, az emberiség ellen elkövetett bűncselekmények vádjával. Tomás Noronhát kegyetlen és nagyhatalmú gyilkosok üldözik, de a per sikerességéhez elengedhetetlen fontosságú, hogy megfejtse a rejtvényt, amely elvezeti a világ legveszélyesebb titkát tartalmazó DVD-jéhez.
Az eltitkolt igazsághoz a világválságról.
José Rodrigues dos Santos a tőle megszokott szédületes kalandokon keresztül vezet el minket a nagypolitika és a pénzügyi világ legszűkebb berkeibe, és ezzel ismét bebizonyítja, hogy a történetszövés nagymestere. De Az ördög keze nem csupán lélegzetelállító krimi: valós adatokkal és információkkal szolgál a gazdasági világválságról, segít megértenünk annak okait, megismernünk a felelőseit és meglátnunk, mi várhat ránk a jövőben.
A szerző, José Rodrigues dos Santos egyetemi tanár, a BBC munkatársa, ismert televíziós személyiség. Eddig 12 regénye a világ 15 országában több mint 1 000 000 példányban kelt el, valamennyi több országban is a sikerlisták élére került. Magyarországon az első regénye, Az isteni formula 2010-ben jelent meg nagy sikerrel. Ez a hatodik magyarul megjelenő regénye.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az ördög keze ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az ördög keze ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  412
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  600 gr
  ISBN:
  9789630978835
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2484310 / 1103959
  Fordító:


  TAGS:
  Online Az ördög keze ebook, könyvet Az ördög keze FB2, Download Az ördög keze PDF , Download Az ördög keze MOBI, Online Az ördög keze könyvet, ingyenes letöltések Az ördög keze IPhone, Online könyvet Az ördög keze PDF, ingyenes Az ördög keze DJVU, ingyenes letöltések Az ördög keze TXT, letöltések Az ördög keze RTF, Online Az ördög keze FB2 , e-könyvet Az ördög keze letöltések TXT, ingyenes Az ördög keze letöltések könyvet, e-könyvet Az ördög keze download MOBI, letöltések Az ördög keze IPad, olvas Az ördög keze MOBI, olvas Az ördög keze DOC, ingyenes Az ördög keze AWZ, Download e-könyvet Az ördög keze iPad , ingyenes Az ördög keze DJVU, Download Az ördög keze e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az ördög keze DVD, olvas Az ördög keze TXT, Book Az ördög keze letöltések DJVU, Az ördög keze letöltések könyvet ingyenes, Az ördög keze letöltések könyvet pdf ingyenes, Az ördög keze pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az ördög keze pdf ingyenes, Az ördög keze letöltések könyvet epub ingyenes, Az ördög keze ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply