Az ördög télen letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A londoni társaság estélyein petrezselymet áruló négy ifjú hölgy szövetkezik egyetlen közös cél érdekében, hogy minden női furfangot és praktikát bevetve férjet találjanak maguknak. Sikerül-e a harmadik férjvadásznak is a házasság révébe eveznie?

Evangeline Jenner, a legfélénkebb férjvadász napról napra közelebb kerül a gazdagsághoz. Ahhoz azonban, hogy örökségét élvezni tudja, ki kell szabadulnia a gátlástalan rokonok karmai közül. Evie felkeresi a közismerten korhely Lord St. Vincentet, és rendkívüli ajánlatot tesz neki: arra kéri a férfit, vegye őt feleségül.

Sebastian olyan hírnévre tett szert, hogy ha egy tisztességes hajadon akár csak fél percre kettesben marad vele, már tönkre is van téve. Ez a bűbájos leányzó mégis megjelenik nála gardedám nélkül, hogy felajánlja a kezét. Kétségtelen, hogy a szépségre jó szemű arisztokrata sokkal rosszabbul is járhatna.

Evie azonban feltételhez köti az ajánlatát: a nászéjszaka után többé nem hál vele. Sohasem áll be az elbűvölő, ám kicsapongó életet élő alak által könyörtelenül félrelökött, összetört szívű áldozatok sorába! Ami azt jelenti, hogy Sebastiannek ezúttal keményebben meg kell dolgoznia, hogy sikerrel járjon a csábítása vagy talán életében most először fel kell áldoznia a saját szívét az igaz szerelem oltárán.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az ördög télen ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az ördög télen ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  12 x 19.8 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  343
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  ISBN:
  9789634063247
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:


  TAGS:
  Online Az ördög télen ebook, könyvet Az ördög télen FB2, Download Az ördög télen PDF , Download Az ördög télen MOBI, Online Az ördög télen könyvet, ingyenes letöltések Az ördög télen IPhone, Online könyvet Az ördög télen PDF, ingyenes Az ördög télen DJVU, ingyenes letöltések Az ördög télen TXT, letöltések Az ördög télen RTF, Online Az ördög télen FB2 , e-könyvet Az ördög télen letöltések TXT, ingyenes Az ördög télen letöltések könyvet, e-könyvet Az ördög télen download MOBI, letöltések Az ördög télen IPad, olvas Az ördög télen MOBI, olvas Az ördög télen DOC, ingyenes Az ördög télen AWZ, Download e-könyvet Az ördög télen iPad , ingyenes Az ördög télen DJVU, Download Az ördög télen e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az ördög télen DVD, olvas Az ördög télen TXT, Book Az ördög télen letöltések DJVU, Az ördög télen letöltések könyvet ingyenes, Az ördög télen letöltések könyvet pdf ingyenes, Az ördög télen pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az ördög télen pdf ingyenes, Az ördög télen letöltések könyvet epub ingyenes, Az ördög télen ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply