Az öröm könyve letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Korunk két fontos spirituális vezetője osztja meg velünk e kötetben nehezen szerzett bölcsességét arról, hogyan őrizhetjük meg az örömet életünkben a sorscsapások ellenére.

A két Nobel-békedíjas vezető egy hetet töltött együtt Dharamszalában a dalai láma 80. születésnapja alkalmából, hogy beszélgessenek egy olyan témáról, amely mindkettőjük számára nagyon fontos: az örömről.

A könyv úgy épül fel, mint egy háromemeletes születésnapi torta. Az emeletek: a dalai láma és az érsek történetei és tanításai az örömről; a boldogságkutatás legújabb tudományos felfedezései; valamint a napi gyakorlatok, amelyek egyensúlyban tartják a két vezető érzelmi és spirituális életét. Mind a dalai lámát, mind Tutu érseket számos nehézség tette próbára az életben, ennek a könyvnek az oldalain pedig beszámolnak személyes küzdelmeikről és megújulásukról. Most, hogy már mindketten az emberélet vége felé járnak, különösen fontos számukra, hogy mindenkihez eljuttassák az üzenetet: csak úgy lelhetünk rá az örömre, ha örömet szerzünk másoknak.
A történelmi jelentőségű hét során a két jó barát saját példáján keresztül mutatta meg, hogyan formálható át együttérzéssel és szeretettel az öröm tünékeny érzelemből tartós létállapottá, mely nemcsak személyes életünket, de szűkebb és tágabb környezetünk, sőt az egész emberiség életét megváltoztathatja.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az öröm könyve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az öröm könyve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  321
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  628 gr
  ISBN:
  9789632277776
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2688752 / 1159488
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Az öröm könyve ebook, könyvet Az öröm könyve FB2, Download Az öröm könyve PDF , Download Az öröm könyve MOBI, Online Az öröm könyve könyvet, ingyenes letöltések Az öröm könyve IPhone, Online könyvet Az öröm könyve PDF, ingyenes Az öröm könyve DJVU, ingyenes letöltések Az öröm könyve TXT, letöltések Az öröm könyve RTF, Online Az öröm könyve FB2 , e-könyvet Az öröm könyve letöltések TXT, ingyenes Az öröm könyve letöltések könyvet, e-könyvet Az öröm könyve download MOBI, letöltések Az öröm könyve IPad, olvas Az öröm könyve MOBI, olvas Az öröm könyve DOC, ingyenes Az öröm könyve AWZ, Download e-könyvet Az öröm könyve iPad , ingyenes Az öröm könyve DJVU, Download Az öröm könyve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az öröm könyve DVD, olvas Az öröm könyve TXT, Book Az öröm könyve letöltések DJVU, Az öröm könyve letöltések könyvet ingyenes, Az öröm könyve letöltések könyvet pdf ingyenes, Az öröm könyve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az öröm könyve pdf ingyenes, Az öröm könyve letöltések könyvet epub ingyenes, Az öröm könyve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply