Az Oromház rejtélye letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Whiskey Beach csodálatos tengerpartja minden évben rengeteg turistát vonz a környékre. A hely legjellegzetesebb épülete a part egyik sziklájára épült Oromház, amely már nemzedékek óta a Landon család otthona.
Eli Landon, a sikeres ügyvéd ugyan Bostonban él, de a szíve mindig oda húzza vissza. Amikor a felesége brutális gyilkosság áldozata lesz, sokáig őt vádolják a bűntény elkövetésével. Tudja, hogy addig nem moshatja tisztára a nevét, amíg meg nem találják Lindsay gyilkosát. Az élete romokban hever, az állását elveszítette, ezért örül, amikor nagyanyja, Hester Landon felajánlja, hogy költözzön az Oromházba, és gondoskodjon az otthonáról, amíg ő felépül egy súlyos baleset után.
Abra Walsh életében is voltak nehéz időszakok, mielőtt Whiskey Beachbe költözött, hogy itt kezdjen új életet. A nő jógafoglalkozásokat tart, ékszereket készít, segít az idős szomszédainak, felszolgál a falu bárjában, és ő Hester Landon bejárónője is. Természetesnek veszi, hogy Eli odaköltözése után róla is gondoskodjon, annál is inkább, mert tiszta szívből sajnálja az ártatlanul meghurcolt férfit.
Közben egyre gyanúsabb események történnek, és szaporodnak a megválaszolatlan kérdések. Ki és miért ölte meg Lindsay-t? Eli nagyanyja miért zuhant le a lépcsőn, az éjszaka közepén? Mit akar Eli-tól a magánnyomozó, és ki bérelte fel? A legnagyobb rejtélyt mégis a titokzatos betörő jelenti, aki több alkalommal is behatolt a házba. Miért ásott árkokat az alagsorban?A Könyv Magyarul!


Letöltések Az Oromház rejtélye ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az Oromház rejtélye ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  588
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  400 gr
  ISBN:
  9789636898809
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2503934 / 1117534
  Fordító:


  TAGS:
  Online Az Oromház rejtélye ebook, könyvet Az Oromház rejtélye FB2, Download Az Oromház rejtélye PDF , Download Az Oromház rejtélye MOBI, Online Az Oromház rejtélye könyvet, ingyenes letöltések Az Oromház rejtélye IPhone, Online könyvet Az Oromház rejtélye PDF, ingyenes Az Oromház rejtélye DJVU, ingyenes letöltések Az Oromház rejtélye TXT, letöltések Az Oromház rejtélye RTF, Online Az Oromház rejtélye FB2 , e-könyvet Az Oromház rejtélye letöltések TXT, ingyenes Az Oromház rejtélye letöltések könyvet, e-könyvet Az Oromház rejtélye download MOBI, letöltések Az Oromház rejtélye IPad, olvas Az Oromház rejtélye MOBI, olvas Az Oromház rejtélye DOC, ingyenes Az Oromház rejtélye AWZ, Download e-könyvet Az Oromház rejtélye iPad , ingyenes Az Oromház rejtélye DJVU, Download Az Oromház rejtélye e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az Oromház rejtélye DVD, olvas Az Oromház rejtélye TXT, Book Az Oromház rejtélye letöltések DJVU, Az Oromház rejtélye letöltések könyvet ingyenes, Az Oromház rejtélye letöltések könyvet pdf ingyenes, Az Oromház rejtélye pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az Oromház rejtélye pdf ingyenes, Az Oromház rejtélye letöltések könyvet epub ingyenes, Az Oromház rejtélye ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply