Az orosz szerető letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A fehérorosz arisztokrata származású Valentina Ivanova a bolsevik forradalom idején a családjával együtt menekülni kényszerül Oroszországból. Sok viszontagság után végül Kínában, Juncsou orosz negyedében talál menedéket magának és lányának, Lydiának. A túlélés azonban nehéz műfaj. Valentina titkok, depresszió és alkoholizmus veszélyes örvényébe süllyed. A gyönyörű fiatal nő a férficsodálóitól kapott ajándékokból és estélyeken való fellépéseiből próbálja fenntartani magukat. A tizenhat éves, fékezhetetlen Lydia lopásokból egészíti ki jövedelmüket. Amikor a nyughatatlan lány magára vonja a maffia figyelmét, Csang An-lo személyében váratlan megmentőre talál, s ebben a veszélyekkel teli világban egymásba szeretnek. Hamarosan azonban szembekerülnek Juncsou ádáz triádjával és a városban letelepedett fehér kolónia szigorú korlátaival.

"Nagyszabású történet szerelemről és veszteségről, titkokról és hazugságokról, veszélyről és árulásról.
Magával ragadó szerelmi eposz, élethű történelmi atmoszférájú remekmű."

Publishers Weekly
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az orosz szerető ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az orosz szerető ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  528
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  590 gr
  ISBN:
  9789636356378
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2713008 / 1173379
  Fordító:


  TAGS:
  Online Az orosz szerető ebook, könyvet Az orosz szerető FB2, Download Az orosz szerető PDF , Download Az orosz szerető MOBI, Online Az orosz szerető könyvet, ingyenes letöltések Az orosz szerető IPhone, Online könyvet Az orosz szerető PDF, ingyenes Az orosz szerető DJVU, ingyenes letöltések Az orosz szerető TXT, letöltések Az orosz szerető RTF, Online Az orosz szerető FB2 , e-könyvet Az orosz szerető letöltések TXT, ingyenes Az orosz szerető letöltések könyvet, e-könyvet Az orosz szerető download MOBI, letöltések Az orosz szerető IPad, olvas Az orosz szerető MOBI, olvas Az orosz szerető DOC, ingyenes Az orosz szerető AWZ, Download e-könyvet Az orosz szerető iPad , ingyenes Az orosz szerető DJVU, Download Az orosz szerető e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az orosz szerető DVD, olvas Az orosz szerető TXT, Book Az orosz szerető letöltések DJVU, Az orosz szerető letöltések könyvet ingyenes, Az orosz szerető letöltések könyvet pdf ingyenes, Az orosz szerető pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az orosz szerető pdf ingyenes, Az orosz szerető letöltések könyvet epub ingyenes, Az orosz szerető ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply