Az őszinte igazság a hazugságról letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Vajon tényleg elrettent bennünket a tisztességtelen viselkedéstől a lebukás veszélye? Miért csalunk többet, ha divatos márkák utánzatait viseljük? Becsületesebbé tesz-e bennünket az együttműködés? Miként hat a vallás a tisztességre? Bár szeretünk becsületes emberként gondolni magunkra, valójában mindnyájan csalunk vagy hazudunk néha. Erkölcstelen viselkedést nemcsak a politika világában figyelhetünk meg, hanem a saját életünkben is, a magánéletünktől a munkahelyünkig szinte mindenhol. Dan Ariely, pszichológus és viselkedési közgazdász, könyvében a tisztességtelen viselkedést állítólagosan kiváltó költség-haszon elemzést vizsgálja, és arra a következtetésre jut, hogy gyakran azok az irracionális erők hatnak a cselekedeteinkre, amelyeknek általában nem tulajdonítunk nagy jelentőséget. Könyve révén felfedezhetjük a mindennapi életünket becsületesebbé (vagy éppen tisztességtelenebbé tevő) pszichológiai és környezeti tényezőket, és felismerhetjük, miként csalunk a saját érdekünkben úgy, hogy közben megőrizzük az önmagunkról alkotott pozitív képet. A szerzőről Dan Ariely a pszichológia és a viselkedési közgazdaságtan professzora a Duke Egyetemen. Első PhD-fokozatát a kognitív pszichológia, a másodikat a vállalati gazdálkodás területén szerezte. A Center for Advanced Hindsight (Utólagos Bölcsesség Központja) megalapítója és igazgatója. Két könyve olvasható magyar nyelven, a Kiszámíthatóan irracionális és a Zseniálisan irracionális. Számos helyen megjelentek az írásai, többek közt a The New York Times, a The Wall Street Journal, a The Washington Post és a The Boston Globe napilapokban. Az észak-karolinai Durhamben él feleségével, Sumival, és két gyermekükkel, Amittal és Netával.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az őszinte igazság a hazugságról ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az őszinte igazság a hazugságról ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789633044247
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2693120 / 8126740
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Az őszinte igazság a hazugságról ebook, könyvet Az őszinte igazság a hazugságról FB2, Download Az őszinte igazság a hazugságról PDF , Download Az őszinte igazság a hazugságról MOBI, Online Az őszinte igazság a hazugságról könyvet, ingyenes letöltések Az őszinte igazság a hazugságról IPhone, Online könyvet Az őszinte igazság a hazugságról PDF, ingyenes Az őszinte igazság a hazugságról DJVU, ingyenes letöltések Az őszinte igazság a hazugságról TXT, letöltések Az őszinte igazság a hazugságról RTF, Online Az őszinte igazság a hazugságról FB2 , e-könyvet Az őszinte igazság a hazugságról letöltések TXT, ingyenes Az őszinte igazság a hazugságról letöltések könyvet, e-könyvet Az őszinte igazság a hazugságról download MOBI, letöltések Az őszinte igazság a hazugságról IPad, olvas Az őszinte igazság a hazugságról MOBI, olvas Az őszinte igazság a hazugságról DOC, ingyenes Az őszinte igazság a hazugságról AWZ, Download e-könyvet Az őszinte igazság a hazugságról iPad , ingyenes Az őszinte igazság a hazugságról DJVU, Download Az őszinte igazság a hazugságról e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az őszinte igazság a hazugságról DVD, olvas Az őszinte igazság a hazugságról TXT, Book Az őszinte igazság a hazugságról letöltések DJVU, Az őszinte igazság a hazugságról letöltések könyvet ingyenes, Az őszinte igazság a hazugságról letöltések könyvet pdf ingyenes, Az őszinte igazság a hazugságról pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az őszinte igazság a hazugságról pdf ingyenes, Az őszinte igazság a hazugságról letöltések könyvet epub ingyenes, Az őszinte igazság a hazugságról ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply