Az Ötödik Hegy letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A Krisztus előtti 9. században járunk. Akháb izraeli király felesége kívánságára üldözőbe veszi azokat, akik nem imádják a föníciai Ötödik Hegy isteneit, és fejét veszi az Úr prófétáinak. Illés azonban megmenekül, és az Úr angyalának szavára elhagyja Izraelt. A vérszomjas libanoni hercegnő hazájában, egy özvegyasszony házában lel menedékre, hogy ott várja ki küldetését: le kell győznie a világszép Jézabelt.
A fiatal próféta életébe váratlanul beköszönt a szerelem, a rövid békés időszaknak azonban hamarosan vége szakad, és Illésnek szembesülnie kell azzal, mit is jelent, hogy sorsát nem maga irányítja…

Paulo Coelho regényét olvasva az Ótestamentum és a 21. század találkozásának lehetünk tanúi: a bibliai Illés próféta útkeresése a ma esendő emberének állhatatos próbálkozásaira emlékeztet. A hit, a tudás, a szerelem és a sors kérdéskörét mesterien boncolgató író ezúttal is azt teszi, amihez a legjobban ért: elgondolkodtat és megríkat, tanít és mosolyt csal az arcunkra.

A szerző e korai remeke új köntösben, Nagy Viktória fordításában jelenik meg az Athenaeumnál.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az Ötödik Hegy ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az Ötödik Hegy ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  288
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  362 gr
  ISBN:
  9789632931111
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2701920 / 1167846
  Fordító:


  TAGS:
  Online Az Ötödik Hegy ebook, könyvet Az Ötödik Hegy FB2, Download Az Ötödik Hegy PDF , Download Az Ötödik Hegy MOBI, Online Az Ötödik Hegy könyvet, ingyenes letöltések Az Ötödik Hegy IPhone, Online könyvet Az Ötödik Hegy PDF, ingyenes Az Ötödik Hegy DJVU, ingyenes letöltések Az Ötödik Hegy TXT, letöltések Az Ötödik Hegy RTF, Online Az Ötödik Hegy FB2 , e-könyvet Az Ötödik Hegy letöltések TXT, ingyenes Az Ötödik Hegy letöltések könyvet, e-könyvet Az Ötödik Hegy download MOBI, letöltések Az Ötödik Hegy IPad, olvas Az Ötödik Hegy MOBI, olvas Az Ötödik Hegy DOC, ingyenes Az Ötödik Hegy AWZ, Download e-könyvet Az Ötödik Hegy iPad , ingyenes Az Ötödik Hegy DJVU, Download Az Ötödik Hegy e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az Ötödik Hegy DVD, olvas Az Ötödik Hegy TXT, Book Az Ötödik Hegy letöltések DJVU, Az Ötödik Hegy letöltések könyvet ingyenes, Az Ötödik Hegy letöltések könyvet pdf ingyenes, Az Ötödik Hegy pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az Ötödik Hegy pdf ingyenes, Az Ötödik Hegy letöltések könyvet epub ingyenes, Az Ötödik Hegy ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply