Az ötös számú vágóhíd – Helikon zsebkönyvek 49. letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Így megy megy ez Vonnegut-életműkiadás a Helikon Kiadónál

A fekete humor nagymesterének életműve új sorozatban kerül az olvasók elé, a Helikon Kiadó gondozásában. A sorozat kötetei akképp követik majd egymást, ahogy annak idején megjelentek. Időrendben. Semmi szemezgetés, kimazsolázás. Vonnegut tudniillik ma már klasszikus szerző.
Az ötös számú vágóhíd a világirodalom egyik legnagyszerűbb háborúellenes regénye. Főhőse, Billy Pilgrim elszabadul az időben, és zsiráfok meg gyakorlózubbonyos csecsemők, bombák meg ellopott teáskannák társaságában nézi, amint halál és művészet járja szolgálati keringőjét, most, a múltban és mindig, a Földön és a Tralfamador bolygón. Hozzá madarak csicsergik: Nyitni-kék.
Így megy ez..
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az ötös számú vágóhíd – Helikon zsebkönyvek 49. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az ötös számú vágóhíd – Helikon zsebkönyvek 49. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  232
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  138 gr
  ISBN:
  9789632278711
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2696577 / 1164411
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Az ötös számú vágóhíd – Helikon zsebkönyvek 49. ebook, könyvet Az ötös számú vágóhíd – Helikon zsebkönyvek 49. FB2, Download Az ötös számú vágóhíd – Helikon zsebkönyvek 49. PDF , Download Az ötös számú vágóhíd – Helikon zsebkönyvek 49. MOBI, Online Az ötös számú vágóhíd – Helikon zsebkönyvek 49. könyvet, ingyenes letöltések Az ötös számú vágóhíd – Helikon zsebkönyvek 49. IPhone, Online könyvet Az ötös számú vágóhíd – Helikon zsebkönyvek 49. PDF, ingyenes Az ötös számú vágóhíd – Helikon zsebkönyvek 49. DJVU, ingyenes letöltések Az ötös számú vágóhíd – Helikon zsebkönyvek 49. TXT, letöltések Az ötös számú vágóhíd – Helikon zsebkönyvek 49. RTF, Online Az ötös számú vágóhíd – Helikon zsebkönyvek 49. FB2 , e-könyvet Az ötös számú vágóhíd – Helikon zsebkönyvek 49. letöltések TXT, ingyenes Az ötös számú vágóhíd – Helikon zsebkönyvek 49. letöltések könyvet, e-könyvet Az ötös számú vágóhíd – Helikon zsebkönyvek 49. download MOBI, letöltések Az ötös számú vágóhíd – Helikon zsebkönyvek 49. IPad, olvas Az ötös számú vágóhíd – Helikon zsebkönyvek 49. MOBI, olvas Az ötös számú vágóhíd – Helikon zsebkönyvek 49. DOC, ingyenes Az ötös számú vágóhíd – Helikon zsebkönyvek 49. AWZ, Download e-könyvet Az ötös számú vágóhíd – Helikon zsebkönyvek 49. iPad , ingyenes Az ötös számú vágóhíd – Helikon zsebkönyvek 49. DJVU, Download Az ötös számú vágóhíd – Helikon zsebkönyvek 49. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az ötös számú vágóhíd – Helikon zsebkönyvek 49. DVD, olvas Az ötös számú vágóhíd – Helikon zsebkönyvek 49. TXT, Book Az ötös számú vágóhíd – Helikon zsebkönyvek 49. letöltések DJVU, Az ötös számú vágóhíd – Helikon zsebkönyvek 49. letöltések könyvet ingyenes, Az ötös számú vágóhíd – Helikon zsebkönyvek 49. letöltések könyvet pdf ingyenes, Az ötös számú vágóhíd – Helikon zsebkönyvek 49. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az ötös számú vágóhíd – Helikon zsebkönyvek 49. pdf ingyenes, Az ötös számú vágóhíd – Helikon zsebkönyvek 49. letöltések könyvet epub ingyenes, Az ötös számú vágóhíd – Helikon zsebkönyvek 49. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply