Az üveggolyó letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Maurice Careme Az üveggolyó című remekének megírásához elsősorban Lewis Carrol Alice Csodaországban című műve és a Csipkerózsika szolgált inspirációul. Az üveg­golyó modern tündérmese, melyben korunk technológiája is helyet kap. A meseregényt a hétköznapi valóság jól ismert világa foglalja keretbe, ám a főhőssel, a magányos ifjú költővel különös dolog történik: felhívja egy tündér és megkéri, hogy menjen el az Elvarázsolt Vidékre, és keresse meg a békává változtatott herceget, hogy levehesse a rontást Csipkerózsikáról, és megmenthesse őt. A tér- és idődimenzió kitágul, gyerekkorunk jól ismert hősei megelevenednek, és belépnek a csodák világába, melyben sajátos törvények uralkodnak. Hüvelyk Matyi, Piroska, a Varázsló és Csizmás Kandúr a költő segítségére siet. Ám a gonosz erők is összefognak, színre lép az Emberevő Óriás, Kékszakáll, a Farkas, és könyörtelen harc veszi kezdetét, ami a Jó és a Rossz harcának allegó­riá­jaként is olvasható. E harcot természetfeletti jelenségek, irreális terek és fantasztikus tárgyak teszik még izgalmasabbá – a Borzalmak Barlangjának látomásai, a Sátáni Birodalom, a Kísértetkastély, a Vértó, a szemüveg, mely megmutatja viselőjének "a valóság durva vonalai alatt… az álom finom kontúrjait", a veszélymérő, a holdlámpa, vagy a kristálygömbbe záródott Varázsló, aki a gömbbel együtt összezsugorodik. Careme elbeszélését Perrault és a Grimm-testvérek meséinek varázsa hatja át.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az üveggolyó ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az üveggolyó ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  103
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  114 gr
  ISBN:
  9789632636832
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2698908 / 1165760
  Fordító:


  TAGS:
  Online Az üveggolyó ebook, könyvet Az üveggolyó FB2, Download Az üveggolyó PDF , Download Az üveggolyó MOBI, Online Az üveggolyó könyvet, ingyenes letöltések Az üveggolyó IPhone, Online könyvet Az üveggolyó PDF, ingyenes Az üveggolyó DJVU, ingyenes letöltések Az üveggolyó TXT, letöltések Az üveggolyó RTF, Online Az üveggolyó FB2 , e-könyvet Az üveggolyó letöltések TXT, ingyenes Az üveggolyó letöltések könyvet, e-könyvet Az üveggolyó download MOBI, letöltések Az üveggolyó IPad, olvas Az üveggolyó MOBI, olvas Az üveggolyó DOC, ingyenes Az üveggolyó AWZ, Download e-könyvet Az üveggolyó iPad , ingyenes Az üveggolyó DJVU, Download Az üveggolyó e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az üveggolyó DVD, olvas Az üveggolyó TXT, Book Az üveggolyó letöltések DJVU, Az üveggolyó letöltések könyvet ingyenes, Az üveggolyó letöltések könyvet pdf ingyenes, Az üveggolyó pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az üveggolyó pdf ingyenes, Az üveggolyó letöltések könyvet epub ingyenes, Az üveggolyó ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply