Az Üvegszív letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Miért lépnek félre a párkapcsolatban élő férfiak? Meddig képesek elmenni a csalásban lelkiismeret-furdalástól gyötörve, szeretteik rovására?
Megannyi férfititok, amit csak ők tudhatnak, teljességében kizárva a nőket, eltitkolt második életükből.
Na és mi történik ott legbelül, a női lélekben, ahová csak nagyon kevés férfinak van szabad bejárása? Vajon melyik nő szólna büszkén az eljátszott orgazmusairól, a párkapcsolati fiaskóiról, az idegennel szembeni fellángolásáról, egész életét beárnyékoló testképzavarról?
Melyek azok a gondosan rejtegetett magánéleti kudarcok, amiknek felszínre kerülésével, alapjában megrendülhet egy biztonságosnak hitt párkapcsolat?
Pontosan úgy, mint Dóra és Giorgio, az írói képzelet szőtte, mégis ízig-vérig valóságos, mai negyvenes korosztály, a regény főszereplőinknek a házasságában is. Ez a könyv több mint regény: tanítás a hazugságokról, az emberi buktatókról, a házasságokon belüli testi-lelki elfáradásról. Közvetett párkapcsolati tanácsadó ahhoz, hogy jobban értsük, és ezáltal jobban el tudjuk fogadni, és talán bölcsebben is szeretni egymást.
"De, ha a férfiak nem bírnak magukkal, miért köteleződnek el? Önző szándékuk vezérli őket, hogy az otthonuk nyújtotta biztonságuk mellett, titkokban tovább űzhessék kisded játékaikat? Vagy miben bíznak?
Na és meddig bújhatnak el a ‘ nem tehetek róla, az ösztöneim, a vadászszenvedélyem vezérel’ adta alibijük mögé? Egyáltalán, meg lehet magyarázni a megcsalás tényét egy párkapcsolatban?
És ha egyszer megtörtént a csalás, mi a garancia, hogy nem kerül sor az ismétlésre?"A Könyv Magyarul!


Letöltések Az Üvegszív ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az Üvegszív ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  300
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  220 gr
  ISBN:
  9789637424953
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2699070 / 1165843  TAGS:
  Online Az Üvegszív ebook, könyvet Az Üvegszív FB2, Download Az Üvegszív PDF , Download Az Üvegszív MOBI, Online Az Üvegszív könyvet, ingyenes letöltések Az Üvegszív IPhone, Online könyvet Az Üvegszív PDF, ingyenes Az Üvegszív DJVU, ingyenes letöltések Az Üvegszív TXT, letöltések Az Üvegszív RTF, Online Az Üvegszív FB2 , e-könyvet Az Üvegszív letöltések TXT, ingyenes Az Üvegszív letöltések könyvet, e-könyvet Az Üvegszív download MOBI, letöltések Az Üvegszív IPad, olvas Az Üvegszív MOBI, olvas Az Üvegszív DOC, ingyenes Az Üvegszív AWZ, Download e-könyvet Az Üvegszív iPad , ingyenes Az Üvegszív DJVU, Download Az Üvegszív e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az Üvegszív DVD, olvas Az Üvegszív TXT, Book Az Üvegszív letöltések DJVU, Az Üvegszív letöltések könyvet ingyenes, Az Üvegszív letöltések könyvet pdf ingyenes, Az Üvegszív pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az Üvegszív pdf ingyenes, Az Üvegszív letöltések könyvet epub ingyenes, Az Üvegszív ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply