Az üzletkötés művészete letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A szerző mottójában már a könyv elején elárulja legfontosabb titkát:
"Én nagyléptékben gondolkodom. Mindig is azt tettem. Számomra minden egyszerű: ha már úgyis gondolkodom, akkor miért ne legyek nagyléptékű?".

A kötet Donald Trump első könyve, mely egy profi szakíró segítségével íródott meg.
A könyv ma aktuálisabb, mint valaha. Amerikában számtalan alkalommal újra kiadták, és Trump megválasztása miatt világszerte visszakerült a könyvesboltok kirakatába. Nagyszerű olvasmány lehet mindazoknak, akik szeretnék megismerni, hogyan gondolkozik a világ egyik legsikeresebb üzletembere, aki most elnökként egy nagyhatalom mindenható ura.
A mű egyik legnagyobb erőssége az, hogy még jóval azelőtt írták, mielőtt Trump kacérkodni kezdett volna a politizálás gondolatával. Üdítő őszinteséggel ír egy üzletember hétköznapjairól, a nehézségekről és azok leküzdéséről és családi életéről. Nem egyszerűen gazdasági-módszertani útmutató üzletemberek számára, annál jóval több. Pályafutása kezdetén Trump bogaras kívülállónak tűnhetett. Nem fogadta el a játékszabályokat, hanem kőkeményen küzdött a sikerért. A rá annyira jellemző szókimondó módon fogalmazza meg azt a tizenegy aranyszabályt, melyeket betartva bárki sikeres lehet az élet minden területén.

A könyv bemutatja Trump kettősségét, büszkélkedik eredményeivel, de gyengeségeit is feltárja. Olvasóit a családjáról és az üzlettársairól szóló bekezdésekkel bűvöli el. Az egyik kritikusa szerint a végeredmény ezért olyan, mint egy "tündérmese", miközben a szórakoztatóan megírt könyv inspirációt is nyújt.

A kötet hosszú hónapokon át szerepelt a különféle sikerlistákon.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az üzletkötés művészete ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az üzletkötés művészete ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  345
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  364 gr
  ISBN:
  9786155334993
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2700972 / 1167156
  Fordító:


  TAGS:
  Online Az üzletkötés művészete ebook, könyvet Az üzletkötés művészete FB2, Download Az üzletkötés művészete PDF , Download Az üzletkötés művészete MOBI, Online Az üzletkötés művészete könyvet, ingyenes letöltések Az üzletkötés művészete IPhone, Online könyvet Az üzletkötés művészete PDF, ingyenes Az üzletkötés művészete DJVU, ingyenes letöltések Az üzletkötés művészete TXT, letöltések Az üzletkötés művészete RTF, Online Az üzletkötés művészete FB2 , e-könyvet Az üzletkötés művészete letöltések TXT, ingyenes Az üzletkötés művészete letöltések könyvet, e-könyvet Az üzletkötés művészete download MOBI, letöltések Az üzletkötés művészete IPad, olvas Az üzletkötés művészete MOBI, olvas Az üzletkötés művészete DOC, ingyenes Az üzletkötés művészete AWZ, Download e-könyvet Az üzletkötés művészete iPad , ingyenes Az üzletkötés művészete DJVU, Download Az üzletkötés művészete e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az üzletkötés művészete DVD, olvas Az üzletkötés művészete TXT, Book Az üzletkötés művészete letöltések DJVU, Az üzletkötés művészete letöltések könyvet ingyenes, Az üzletkötés művészete letöltések könyvet pdf ingyenes, Az üzletkötés művészete pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az üzletkötés művészete pdf ingyenes, Az üzletkötés művészete letöltések könyvet epub ingyenes, Az üzletkötés művészete ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply