B terv letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Hogyan beszéljünk környezetünkkel életünk tragikus eseményeiről?
Miként nevelhetünk a krízishelyzetekkel könnyebben megbirkózó gyereket?
Mi kell a reziliens közösségek és vállalatok felépítéséhez?

Mindnyájunk életében adódnak súlyos nehézségek: betegség, válás, munkahelyünk elvesztése vagy egy családtag halála. A hirtelen üresség és a tehetetlenség érzése bénító az első pillanatban, de később valahogy folytatnunk kell az életünket – és egyáltalán nem mindegy, hogyan.
Sheryl Sandberg, a Facebook operatív igazgatója 11 év házasság után váratlan hirtelenséggel elveszítette a férjét. A tragédia feldolgozásához barátjától, Adam Granttől, a Wharton Üzleti Iskola szervezeti pszichológusától kért segítséget. A B tervben személyes élményeiken és mások példáján keresztül bemutatják, hogyan fejleszthető és tanítható a lelki alkalmazkodás és a megküzdés képessége. A megrendítő és érdekfeszítő könyv segítségével túljuthatunk a legnehezebb időszakon, és ismét teljes életet élhetünk.

ADAM GRANT pszichológus, a Wharton Üzleti Iskola elismert professzora, az Eredetik – Hogyan mozdítják előrébb a világot a nonkomformisták? és az Adni és kapni – A siker rejtett dinamikája című könyvek szerzője. A motiváció- és jelentéskutatások, valamint a jelentékenyebb és kreatívabb életvitel elismert szakértője. Adam munkásságát az American Psychological Association és a National Science Foundation díjjal is elismerte, továbbá a The New York Times állandó szerzője. Philadelphiában él feleségével és három gyermekükkel.

SHERYL SANDBERG üzleti vezető, filantropista, a Facebook operatív igazgatója. A Dobd be magad! – Nők több szerepben című sikerkönyv szerzője, valamint a LeanIn.Org megalapítója, amely nőket támogat a céljaik megvalósításában. Korábban a Google online értékesítési alelnökeként és az Amerikai Egyesült Államok Pénzügyminisztériumának vezérkari főnökeként tevékenykedett. Észak-Kaliforniában él két gyermekével.

Sheryl Sandberg a könyvből származó teljes bevételét az OptionB.Org nonprofit szervezetnek adományozza, amelynek célja, hogy segítsen az emberek rezilienciáját fejleszteni, és értelmet, értéket találni a nehézségekkel való megküzdésben.
A Könyv Magyarul!


Letöltések B terv ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések B terv ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  264
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  352 gr
  ISBN:
  9789633045039
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2708828 / 1170601
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online B terv ebook, könyvet B terv FB2, Download B terv PDF , Download B terv MOBI, Online B terv könyvet, ingyenes letöltések B terv IPhone, Online könyvet B terv PDF, ingyenes B terv DJVU, ingyenes letöltések B terv TXT, letöltések B terv RTF, Online B terv FB2 , e-könyvet B terv letöltések TXT, ingyenes B terv letöltések könyvet, e-könyvet B terv download MOBI, letöltések B terv IPad, olvas B terv MOBI, olvas B terv DOC, ingyenes B terv AWZ, Download e-könyvet B terv iPad , ingyenes B terv DJVU, Download B terv e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések B terv DVD, olvas B terv TXT, Book B terv letöltések DJVU, B terv letöltések könyvet ingyenes, B terv letöltések könyvet pdf ingyenes, B terv pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet B terv pdf ingyenes, B terv letöltések könyvet epub ingyenes, B terv ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply