Barátom Kim Ir-Szen letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


,,- Megérdemlem én ezt? – fordult hozzá a nő. – Miért ne? – kérdezett vissza a politikus. – Mi mégsem állunk egy oldalon – válaszolta a nő, aki Nyugat-Európa egyik legdemokratikusabb és leggazdagabb államából érkezett, és a legcsekélyebb vonzalmat sem érezte a kommunista tanok és nézetek iránt. Különös feleletet kapott: – Barátok között ez nem számít." Ez a fogalmazási mód még akkor is árulkodó, ha mögötte nem feltétlenül őszinteséget kell keresni (bár teljességgel ezt sem lehet kizárni), hanem inkább taktikai szándékot. A politikusnak saját egészsége érdekében óriási szüksége volt az asszonyra. Betegsége évek óta kínozhatta, fájdalmainak megszüntetője a Svájcból érkezett asszony volt. Nem akarta elveszíteni gyógyítóját. Mit tesz az ember, ha egy koreai utazásról kiderül, hogy annak végcélja nem Szöul, hanem Phenjan? Mit tesz a világ elsőszámú nyirokmasszázs-specialistája, ha kiérkezve Észak-Koreába megérti, valójában nem azért utaztatták ide, hogy tanítson, hanem azért, hogy egy ,,idősebb, beteg urat" gyógyítson. Mit tesz ebben a vadidegen környezetben és az Európától olyan távoli országban egy Svájcból érkezett hölgy, ha a helyi tévét bekapcsolva egyetlen pillanat alatt nyilvánvalóvá válik számára, hogy az azt megelőző napokban nem mást kezelt, mint az ázsiai remetekirályság mindenható vezetőjét, Kim Ir Szent? Pontosan ebbe a helyzetbe került 1987-ben a Lausanne-ban élő magyar származású Szilágyi Erzsébet, aki nem egyszerűen belülről látta a világ elől hermetikusan elzárt országot, hanem napi rendszerességgel másfél órán át kezelte a beteg és idősödő diktátort. A terapeuta 1987-től 1992-ig állt Kim Ir Szen alkalmazásában, aki gyógyulását köszönhette a svájci asszonynak, ezzel is cáfolva azt a közkeletű vélekedést, hogy utolsó éveiben elaggott és félreállított vezető lett volna az országalapító. A kezeléseket a tolmács segítségével végigbeszélgették, mély emberi kapcsolat alakult ki beteg és gyógyítója között. Szilágyi Erzsébet arról mesél ebben a könyvben: milyen embernek ismerte meg a mai napig rejtélyek övezte Kim Ir Szent. A svájci terapeuta olyan színfalak mögött járt, és kapott olykor-olykor bepillantást az ott folyó eseményekbe, ahová rajta kívül egyetlen idegent sem engedtek be. Páratlan és egyedi, amit ő tud és látott. Phenjani élményeiről szóló beszámolója igazi világszenzáció – a mának is szóló tanulságokkal.A Könyv Magyarul!


Letöltések Barátom Kim Ir-Szen ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Barátom Kim Ir-Szen ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9786155662508
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2710617 / 8135301
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Barátom Kim Ir-Szen ebook, könyvet Barátom Kim Ir-Szen FB2, Download Barátom Kim Ir-Szen PDF , Download Barátom Kim Ir-Szen MOBI, Online Barátom Kim Ir-Szen könyvet, ingyenes letöltések Barátom Kim Ir-Szen IPhone, Online könyvet Barátom Kim Ir-Szen PDF, ingyenes Barátom Kim Ir-Szen DJVU, ingyenes letöltések Barátom Kim Ir-Szen TXT, letöltések Barátom Kim Ir-Szen RTF, Online Barátom Kim Ir-Szen FB2 , e-könyvet Barátom Kim Ir-Szen letöltések TXT, ingyenes Barátom Kim Ir-Szen letöltések könyvet, e-könyvet Barátom Kim Ir-Szen download MOBI, letöltések Barátom Kim Ir-Szen IPad, olvas Barátom Kim Ir-Szen MOBI, olvas Barátom Kim Ir-Szen DOC, ingyenes Barátom Kim Ir-Szen AWZ, Download e-könyvet Barátom Kim Ir-Szen iPad , ingyenes Barátom Kim Ir-Szen DJVU, Download Barátom Kim Ir-Szen e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Barátom Kim Ir-Szen DVD, olvas Barátom Kim Ir-Szen TXT, Book Barátom Kim Ir-Szen letöltések DJVU, Barátom Kim Ir-Szen letöltések könyvet ingyenes, Barátom Kim Ir-Szen letöltések könyvet pdf ingyenes, Barátom Kim Ir-Szen pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Barátom Kim Ir-Szen pdf ingyenes, Barátom Kim Ir-Szen letöltések könyvet epub ingyenes, Barátom Kim Ir-Szen ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply