Bendegúz, a kerekesszékes világjáró letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"Az én világom szeszélyes,
makrancos, gyönyörű,
de naiv nő, akinek,
mivel szeretem,
majd’ mindent
elnézek."

Nagy Bendegúz
építész, műkedvelő fotós
De Jure Alapítvány
kuratóriumi elnök

Az elmúlt másfél évtizedben – Ausztráliát kivéve – bejárta a fél világot, közel száz országban szerzett tapasztalatokat, hol gyalogosan, hol négylábú állatok hátán ülve, hol terepjárón közlekedve. Több nyelven kommunikál, magyarul és románul anyanyelvi, angolul tárgyalási szinten, ha muszáj, oroszul, németül, franciául, spanyolul is beszél, de nem adják el svédül, hollandul sem, valamint ismer egy-két ázsiai, afrikai, dél amerikai
nyelvjárást is.
Sportbaleset következtében megsérül a gerince, kerekesszékbe kerül. Régi-új hobbijának, az utazásnak hódolva a kerekesszék csak nyűg a nyakán. Skandináviában jön rá, hogy a De Jure Alapítvány filozófiája, miszerint közös a világunk, nincs külön világ épeknek és sérülteknek, nagyon is igaz, ezért itthon is részt vesz az önrendelkező életért, emberi jogokért és akadálymentességért vívott harcban.
Gyermekkora óta szeret fotózni, képeiből kiállításokat szervez, kalandjairól naplót vezet. Jelentős médiaszereplést tud maga mögött, 1999 óta rendszeresen publikál online és papír alapú magazinokban, mint pl. a GO Utazási Magazin vagy a Pannon Presztízs Magazin.
Legutóbbi, három hónapos utazásáról 2017 szeptemberében tért haza. Ebben a fotókkal gazdagon illusztrált kötetben 2002 és 2013 között Ázsiában, Afrikában és Dél-Amerikában készült útinaplójából válogatott ki egy tucatnyi fejezetet.
Nagy Bendegúz már 25 éve feszegeti a kerekesszékes lét határait.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Bendegúz, a kerekesszékes világjáró ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bendegúz, a kerekesszékes világjáró ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  436
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  1030 gr
  ISBN:
  9786155536502
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2711575 / 1172508
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Bendegúz, a kerekesszékes világjáró ebook, könyvet Bendegúz, a kerekesszékes világjáró FB2, Download Bendegúz, a kerekesszékes világjáró PDF , Download Bendegúz, a kerekesszékes világjáró MOBI, Online Bendegúz, a kerekesszékes világjáró könyvet, ingyenes letöltések Bendegúz, a kerekesszékes világjáró IPhone, Online könyvet Bendegúz, a kerekesszékes világjáró PDF, ingyenes Bendegúz, a kerekesszékes világjáró DJVU, ingyenes letöltések Bendegúz, a kerekesszékes világjáró TXT, letöltések Bendegúz, a kerekesszékes világjáró RTF, Online Bendegúz, a kerekesszékes világjáró FB2 , e-könyvet Bendegúz, a kerekesszékes világjáró letöltések TXT, ingyenes Bendegúz, a kerekesszékes világjáró letöltések könyvet, e-könyvet Bendegúz, a kerekesszékes világjáró download MOBI, letöltések Bendegúz, a kerekesszékes világjáró IPad, olvas Bendegúz, a kerekesszékes világjáró MOBI, olvas Bendegúz, a kerekesszékes világjáró DOC, ingyenes Bendegúz, a kerekesszékes világjáró AWZ, Download e-könyvet Bendegúz, a kerekesszékes világjáró iPad , ingyenes Bendegúz, a kerekesszékes világjáró DJVU, Download Bendegúz, a kerekesszékes világjáró e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bendegúz, a kerekesszékes világjáró DVD, olvas Bendegúz, a kerekesszékes világjáró TXT, Book Bendegúz, a kerekesszékes világjáró letöltések DJVU, Bendegúz, a kerekesszékes világjáró letöltések könyvet ingyenes, Bendegúz, a kerekesszékes világjáró letöltések könyvet pdf ingyenes, Bendegúz, a kerekesszékes világjáró pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bendegúz, a kerekesszékes világjáró pdf ingyenes, Bendegúz, a kerekesszékes világjáró letöltések könyvet epub ingyenes, Bendegúz, a kerekesszékes világjáró ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply