Betonozás letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A könyvsorozat kötetei gyakorlati példákkal nyújtanak segítséget az építkezőknek az építési munkák házilagos kivitelezéséhez vagy a szakemberek munkájának megítéléséhez.
Hasznos tanácsokkal látják el az építtetőt az elvégzett munkák és a felhasznált anyagok elvárható minőségéről, felméréséről és elszámolásáról.

A tartalomból: A betonról általában. A beton terülése (konzisztencia) és annak meghatározása.
A beton összetétele; Az adalékanyag; Az adalékanyag minősége, szemcseszerkezete és vizsgálata; A kötőanyag; A keverővíz.

A beton keverése. A beton szállítása. A beton bedolgozása; A beton utókezelése, kizsaluzása.

Alapok betonozása; Úsztatott kőbeton alap.

Vízzáró beton; Aljzatbetonok; Látszóbeton; A látszóbeton felület; Felületvédelem.

Könnyűbetonok; Vasbeton szerkezetek; Betonacél; A vasbeton szerkezetek betonozása; A beton kiegészítő adalékanyagai; Kis hőmérsékleten végzett betonozás; Beton és vasbeton munkák folyamata.

Leggyakrabban előforduló betonozási hibák; Tervezési hibák; Zsaluzási hibák; Vasszerelési hibák; A betonozási munka hibái; A betonozás felmérése, elszámolása. Szakkifejezések magyarázata.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Betonozás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Betonozás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  44
  Borító:
  IRKAFŰZÖTT
  Súly:
  136 gr
  ISBN:
  9789632781211
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2217663 / 1073626
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Betonozás ebook, könyvet Betonozás FB2, Download Betonozás PDF , Download Betonozás MOBI, Online Betonozás könyvet, ingyenes letöltések Betonozás IPhone, Online könyvet Betonozás PDF, ingyenes Betonozás DJVU, ingyenes letöltések Betonozás TXT, letöltések Betonozás RTF, Online Betonozás FB2 , e-könyvet Betonozás letöltések TXT, ingyenes Betonozás letöltések könyvet, e-könyvet Betonozás download MOBI, letöltések Betonozás IPad, olvas Betonozás MOBI, olvas Betonozás DOC, ingyenes Betonozás AWZ, Download e-könyvet Betonozás iPad , ingyenes Betonozás DJVU, Download Betonozás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Betonozás DVD, olvas Betonozás TXT, Book Betonozás letöltések DJVU, Betonozás letöltések könyvet ingyenes, Betonozás letöltések könyvet pdf ingyenes, Betonozás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Betonozás pdf ingyenes, Betonozás letöltések könyvet epub ingyenes, Betonozás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply