Bevezetés a biostatisztikába letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A statisztika az adatok összegyűjtésével, rendszerezésével, a belőlük levont következtetésekkel foglalkozik. A bio előtag azt jelenti, hogy az élettudományok területéről való adatokról van szó. Hajtman Béla orvosok számára írt, a biostatisztika elemeit tartalmazó ismertetője jó tíz éve jelent meg a Lege Artis Medicina hasábjain; a kiadvány ezeknek a cikkeknek könyv alakba rendezett változata. E könyv azonban korántsem csak az orvosoknak szól. A módszerek bemutatása során példaként említett adatok mind olyanok, amelyek mindenki számára ismerősök, benne vannak a köztudatban: láz, vérnyomás, pulzusszám, testsúly, testmagasság stb. A szembeállított "csoportok" férfiak és nők, fiatalok és öregek, betegek és egészségesek; csupa olyan fogalom, amikkel naponta találkozunk. Nem orvosi műszavakba, hanem "orvosi környezetbe" ágyazva ismerheti meg az olvasó az adatok természetét, a belőlük levonható helyes és helytelen következtetések világát. A szerző "mesélő" stílusának köszönhetően a matematikai gondolkodástól távol állók, esetleg attól egyenesen idegenkedők is tudják követni a gondolatmenetet.A Könyv Magyarul!


Letöltések Bevezetés a biostatisztikába ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bevezetés a biostatisztikába ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  242
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  310 gr
  ISBN:
  9789639760233
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2230024 / 1084556  TAGS:
  Online Bevezetés a biostatisztikába ebook, könyvet Bevezetés a biostatisztikába FB2, Download Bevezetés a biostatisztikába PDF , Download Bevezetés a biostatisztikába MOBI, Online Bevezetés a biostatisztikába könyvet, ingyenes letöltések Bevezetés a biostatisztikába IPhone, Online könyvet Bevezetés a biostatisztikába PDF, ingyenes Bevezetés a biostatisztikába DJVU, ingyenes letöltések Bevezetés a biostatisztikába TXT, letöltések Bevezetés a biostatisztikába RTF, Online Bevezetés a biostatisztikába FB2 , e-könyvet Bevezetés a biostatisztikába letöltések TXT, ingyenes Bevezetés a biostatisztikába letöltések könyvet, e-könyvet Bevezetés a biostatisztikába download MOBI, letöltések Bevezetés a biostatisztikába IPad, olvas Bevezetés a biostatisztikába MOBI, olvas Bevezetés a biostatisztikába DOC, ingyenes Bevezetés a biostatisztikába AWZ, Download e-könyvet Bevezetés a biostatisztikába iPad , ingyenes Bevezetés a biostatisztikába DJVU, Download Bevezetés a biostatisztikába e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bevezetés a biostatisztikába DVD, olvas Bevezetés a biostatisztikába TXT, Book Bevezetés a biostatisztikába letöltések DJVU, Bevezetés a biostatisztikába letöltések könyvet ingyenes, Bevezetés a biostatisztikába letöltések könyvet pdf ingyenes, Bevezetés a biostatisztikába pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bevezetés a biostatisztikába pdf ingyenes, Bevezetés a biostatisztikába letöltések könyvet epub ingyenes, Bevezetés a biostatisztikába ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply