Bevezetés a közszolgálati munkajogba letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A magyar munkajogban 1992 óta külön szabályok vonatkoznak a közigazgatásban dolgozókra. A jegyzet ezeket a sajátos szabályokat mutatja be, követve a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény felépítését. A részletszabályok és a gyakran változó végrehajtási rendeletek átfogó ismertetése helyett csak a közszolgálati munkajog legjellemzőbb, legfontosabb intézményeit elemezzük. Úgyszintén nem térünk ki a versenyszféra munkajogából ismert (átvett) szabályokra, amelyekről bővebben a Munkajogi alapismeretek című kiadványban olvashat az érdeklődő. A 2012-ben hatályba lépett közszolgálati munkajog azonban számos olyan új intézményt tartalmaz, amelyeknek egyelőre nincs bírói gyakorlata. A kötet szerzői ezeknek az új fogalmaknak, jogintézményeknek az értelmezésére, kritikai értékelésére is kísérletet tesznek (például méltatlanság, bizalomvesztés, kinevezés egyoldalú módosítása, közszolgálati panasz).A szerzők a közszolgálati munkajog oktatásában és gyakorlati alkalmazásában is jártas szakemberek, akik között egyaránt találunk egyetemi oktatót, a közigazgatásban is gyakorlatot szerzett ügyvédet vagy munkaügyi bírót. A könyv írása során egyszerű, olvasmányos nyelvezetre törekedtünk, a megértést számtalan példa, részletes magyarázat és mintegy 50 táblázat, ábra segíti. A fejezetek végén a kulcsfogalmakat külön is összefoglaljuk. A kötet elsősorban a közigazgatás személyi működésével ismerkedő hallgatók számára, tananyagnak készült. De ajánljuk a közigazgatásban dolgozók vagy munkáltatói jogkört gyakorlók számára is mint a szabályos munkaügyi működéshez segítségül hívható útmutatót.A Könyv Magyarul!


Letöltések Bevezetés a közszolgálati munkajogba ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bevezetés a közszolgálati munkajogba ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  177
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  306 gr
  ISBN:
  9789633122228
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2679401 / 1155807
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Bevezetés a közszolgálati munkajogba ebook, könyvet Bevezetés a közszolgálati munkajogba FB2, Download Bevezetés a közszolgálati munkajogba PDF , Download Bevezetés a közszolgálati munkajogba MOBI, Online Bevezetés a közszolgálati munkajogba könyvet, ingyenes letöltések Bevezetés a közszolgálati munkajogba IPhone, Online könyvet Bevezetés a közszolgálati munkajogba PDF, ingyenes Bevezetés a közszolgálati munkajogba DJVU, ingyenes letöltések Bevezetés a közszolgálati munkajogba TXT, letöltések Bevezetés a közszolgálati munkajogba RTF, Online Bevezetés a közszolgálati munkajogba FB2 , e-könyvet Bevezetés a közszolgálati munkajogba letöltések TXT, ingyenes Bevezetés a közszolgálati munkajogba letöltések könyvet, e-könyvet Bevezetés a közszolgálati munkajogba download MOBI, letöltések Bevezetés a közszolgálati munkajogba IPad, olvas Bevezetés a közszolgálati munkajogba MOBI, olvas Bevezetés a közszolgálati munkajogba DOC, ingyenes Bevezetés a közszolgálati munkajogba AWZ, Download e-könyvet Bevezetés a közszolgálati munkajogba iPad , ingyenes Bevezetés a közszolgálati munkajogba DJVU, Download Bevezetés a közszolgálati munkajogba e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bevezetés a közszolgálati munkajogba DVD, olvas Bevezetés a közszolgálati munkajogba TXT, Book Bevezetés a közszolgálati munkajogba letöltések DJVU, Bevezetés a közszolgálati munkajogba letöltések könyvet ingyenes, Bevezetés a közszolgálati munkajogba letöltések könyvet pdf ingyenes, Bevezetés a közszolgálati munkajogba pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bevezetés a közszolgálati munkajogba pdf ingyenes, Bevezetés a közszolgálati munkajogba letöltések könyvet epub ingyenes, Bevezetés a közszolgálati munkajogba ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply