Bevezetés a kvantumfizikába: 6 előadás Feynman modorában letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A hat előadás témája: a fény kvantumosságának megjelenése, az anyaghullámok, a kvantummechanika elemei, a spin, az azonos részecskék kvantummechanikája, a nemlokalitás játékai: jól kitalált, sokat lefedő válogatás a témának a modern fizika különböző területein való nevezetes megjelenéseiből. A modern alkalmazások az atomok lézeres hűtésétől a pásztázó alagútmikroszkópon át a csillagok kvantumfizikájáig terjednek.

A könyv tartalmi elrendezése némiképpen eltér a szokásos tankönyvi felépítéstől. A hat előadás egy-egy témát követ az alapoktól a modern fejleményekig és alkalmazásokig.

A szöveg érdekes, szakmailag igényes, néhol lírai lendület hatja át – erre céloz a címben a Feynmanra, a szakmát nemcsak nagyszerűen művelő, de minden szinten szenvedélyesen népszerűsítő és tanító fizikusra való utalás.

A könyv hézagpótló oktatási anyag a bolognai rendszernek megfelelő alapfokú fizikusképzéshez. A szerző maga is tanítja a tárgyat, és volt alkalma kéziratát kipróbálni a tanítási gyakorlatban. Szélesebb körben gondolkozva, a könyvet mérnökhallgatók és különböző természettudományos tanárszakok hallgatói is haszonnal forgathatják.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Bevezetés a kvantumfizikába: 6 előadás Feynman modorában ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bevezetés a kvantumfizikába: 6 előadás Feynman modorában ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  125
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  228 gr
  ISBN:
  9789632797281
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2384860 / 1107618  TAGS:
  Online Bevezetés a kvantumfizikába: 6 előadás Feynman modorában ebook, könyvet Bevezetés a kvantumfizikába: 6 előadás Feynman modorában FB2, Download Bevezetés a kvantumfizikába: 6 előadás Feynman modorában PDF , Download Bevezetés a kvantumfizikába: 6 előadás Feynman modorában MOBI, Online Bevezetés a kvantumfizikába: 6 előadás Feynman modorában könyvet, ingyenes letöltések Bevezetés a kvantumfizikába: 6 előadás Feynman modorában IPhone, Online könyvet Bevezetés a kvantumfizikába: 6 előadás Feynman modorában PDF, ingyenes Bevezetés a kvantumfizikába: 6 előadás Feynman modorában DJVU, ingyenes letöltések Bevezetés a kvantumfizikába: 6 előadás Feynman modorában TXT, letöltések Bevezetés a kvantumfizikába: 6 előadás Feynman modorában RTF, Online Bevezetés a kvantumfizikába: 6 előadás Feynman modorában FB2 , e-könyvet Bevezetés a kvantumfizikába: 6 előadás Feynman modorában letöltések TXT, ingyenes Bevezetés a kvantumfizikába: 6 előadás Feynman modorában letöltések könyvet, e-könyvet Bevezetés a kvantumfizikába: 6 előadás Feynman modorában download MOBI, letöltések Bevezetés a kvantumfizikába: 6 előadás Feynman modorában IPad, olvas Bevezetés a kvantumfizikába: 6 előadás Feynman modorában MOBI, olvas Bevezetés a kvantumfizikába: 6 előadás Feynman modorában DOC, ingyenes Bevezetés a kvantumfizikába: 6 előadás Feynman modorában AWZ, Download e-könyvet Bevezetés a kvantumfizikába: 6 előadás Feynman modorában iPad , ingyenes Bevezetés a kvantumfizikába: 6 előadás Feynman modorában DJVU, Download Bevezetés a kvantumfizikába: 6 előadás Feynman modorában e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bevezetés a kvantumfizikába: 6 előadás Feynman modorában DVD, olvas Bevezetés a kvantumfizikába: 6 előadás Feynman modorában TXT, Book Bevezetés a kvantumfizikába: 6 előadás Feynman modorában letöltések DJVU, Bevezetés a kvantumfizikába: 6 előadás Feynman modorában letöltések könyvet ingyenes, Bevezetés a kvantumfizikába: 6 előadás Feynman modorában letöltések könyvet pdf ingyenes, Bevezetés a kvantumfizikába: 6 előadás Feynman modorában pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bevezetés a kvantumfizikába: 6 előadás Feynman modorában pdf ingyenes, Bevezetés a kvantumfizikába: 6 előadás Feynman modorában letöltések könyvet epub ingyenes, Bevezetés a kvantumfizikába: 6 előadás Feynman modorában ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply