Bevezetés az ókori Egyiptom művészetébe letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az ókori Egyiptom több évezredes történetét végigkíséri félreismerhetetlen művészete, amely a klasszikus ókortól kezdve folyamatos érdeklődésre tarthatott számot. E művészet egyes kiemelkedő alkotásai ikonikussá, Egyiptomból elkerült más darabjai pedig a modern múzeumi gyűjtemények máig ünnepelt tárgyaivá lettek. A ma is eredeti helyükön álló alkotások érdeklődők és csodálók hatalmas tömegeit vonzzák Egyiptomba napjainkban is.

Jelen könyv azt a célt tűzte maga elé, hogy tömören és világosan, csaknem kétszáz kép segítségével bemutassa az óegyiptomi művészeti nyelv koronkénti változásait. A kötet fő fejezeteit a nagy történeti, illetve az ezeken belül elkülöníthető művészeti korszakok adják, s a könnyebb áttekinthetőség érdekében ezeken belül, külön alfejezetekként kerülnek jellemzésre a meghatározó műfajok: az építészet, a plasztika, a kétdimenziós művészet és alkalmanként a kisművészetek.

A szöveget kísérő képek és ábrák között a jól ismert és sokszor reprodukált "mesterművek" mellett – illetve sok esetben helyett – olyan alkotásokat mutat be a kötet, amelyek a legszorosabban kapcsolódnak mondanivalójához, és többek merő illusztrációknál. Az olvasó további tájékozódását segíti a válogatott szakirodalom és a világ nagy egyiptomi gyűjteményei weboldalainak listája.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Bevezetés az ókori Egyiptom művészetébe ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bevezetés az ókori Egyiptom művészetébe ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  171
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  412 gr
  ISBN:
  9789636937911
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2713635 / 1173891  TAGS:
  Online Bevezetés az ókori Egyiptom művészetébe ebook, könyvet Bevezetés az ókori Egyiptom művészetébe FB2, Download Bevezetés az ókori Egyiptom művészetébe PDF , Download Bevezetés az ókori Egyiptom művészetébe MOBI, Online Bevezetés az ókori Egyiptom művészetébe könyvet, ingyenes letöltések Bevezetés az ókori Egyiptom művészetébe IPhone, Online könyvet Bevezetés az ókori Egyiptom művészetébe PDF, ingyenes Bevezetés az ókori Egyiptom művészetébe DJVU, ingyenes letöltések Bevezetés az ókori Egyiptom művészetébe TXT, letöltések Bevezetés az ókori Egyiptom művészetébe RTF, Online Bevezetés az ókori Egyiptom művészetébe FB2 , e-könyvet Bevezetés az ókori Egyiptom művészetébe letöltések TXT, ingyenes Bevezetés az ókori Egyiptom művészetébe letöltések könyvet, e-könyvet Bevezetés az ókori Egyiptom művészetébe download MOBI, letöltések Bevezetés az ókori Egyiptom művészetébe IPad, olvas Bevezetés az ókori Egyiptom művészetébe MOBI, olvas Bevezetés az ókori Egyiptom művészetébe DOC, ingyenes Bevezetés az ókori Egyiptom művészetébe AWZ, Download e-könyvet Bevezetés az ókori Egyiptom művészetébe iPad , ingyenes Bevezetés az ókori Egyiptom művészetébe DJVU, Download Bevezetés az ókori Egyiptom művészetébe e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bevezetés az ókori Egyiptom művészetébe DVD, olvas Bevezetés az ókori Egyiptom művészetébe TXT, Book Bevezetés az ókori Egyiptom művészetébe letöltések DJVU, Bevezetés az ókori Egyiptom művészetébe letöltések könyvet ingyenes, Bevezetés az ókori Egyiptom művészetébe letöltések könyvet pdf ingyenes, Bevezetés az ókori Egyiptom művészetébe pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bevezetés az ókori Egyiptom művészetébe pdf ingyenes, Bevezetés az ókori Egyiptom művészetébe letöltések könyvet epub ingyenes, Bevezetés az ókori Egyiptom művészetébe ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply