Biztos, hogy így van? letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"New York Times bestseller

A "Biztos, hogy így van? egy kellemes és élvezetes emlékeztető mindannyiunk számára, hogy a bölcsesség a megfelelő kérdések feltevéséből fakad. Hogy el kellene-e olvasnod ezt a könyvet? Mindenképp."
– Clayton Christensen, a How Will You Measure Your Life? című könyv szerzője

A rendkívül népszerű diplomaosztó-beszéd alapján, a jó kérdésfeltevés (és válaszadás) művészetéről a Harvard’s Graduate School of Education dékánjától.

Legyünk akár a tárgyaló-, akár az osztályteremben, túlságosan is sok időt és energiát fecsérlünk el lényegtelen dolgokra. Az igazság az, hogy a kérdések legalább olyan fontosak, mint a válaszok, sőt, sokszor fontosabbak. Ha például rossz kérdést teszel fel, garantált, hogy rossz választ fogsz kapni. A jó kérdés azonban jó válaszra késztet, és ennek során mélyebb és jelentőségteljesebb kapcsolatra ösztönöz. A jó kérdésfeltevés arra inspirál, hogy túllépjünk azon, amit gondolni vélünk, és felfedezzük a bonyolultat, az ismeretlent, a kínosat, sőt, akár a kellemetlent.

A Biztos, hogy így van? című könyvben James Ryan, a Harvard’s Graduate School of Education dékánja a jó kérdések – és válaszok – művészetét ismerteti. Egész pontosan öt kérdésről van szó: Hogy micsoda? Vajon…? Nem lehetne, hogy legalább…? Hogyan tudok segíteni? Mi az, ami igazán számít? A politikából, történelemből, popkultúrából és társadalmi mozgalmakból csakúgy, mint a saját életéből vett példák segítségével Ryan bemutatja, hogy ezek az alapkérdések miként teremtenek megértést, tesznek kíváncsivá, kezdeményeznek fejlődést, erősítenek meg kapcsolatokat, és hívják fel a figyelmet az élet fontos kérdéseire. Azáltal, hogy rendszeresen feltesszük az öt alapkérdést, végül közelebb kerülhetünk életünk értelmének megértéséhez is.
Egyszerre vicces és kihívó, elevenbe vágó és meglepő, a Hogy micsoda? egy bölcsességre ösztönző könyv, amely örökre megváltoztatja a kérdésekről alkotott elképzeléseidet."
A Könyv Magyarul!


Letöltések Biztos, hogy így van? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Biztos, hogy így van? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  155
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT
  Súly:
  374 gr
  ISBN:
  9786155420054
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2710596 / 1171833  TAGS:
  Online Biztos, hogy így van? ebook, könyvet Biztos, hogy így van? FB2, Download Biztos, hogy így van? PDF , Download Biztos, hogy így van? MOBI, Online Biztos, hogy így van? könyvet, ingyenes letöltések Biztos, hogy így van? IPhone, Online könyvet Biztos, hogy így van? PDF, ingyenes Biztos, hogy így van? DJVU, ingyenes letöltések Biztos, hogy így van? TXT, letöltések Biztos, hogy így van? RTF, Online Biztos, hogy így van? FB2 , e-könyvet Biztos, hogy így van? letöltések TXT, ingyenes Biztos, hogy így van? letöltések könyvet, e-könyvet Biztos, hogy így van? download MOBI, letöltések Biztos, hogy így van? IPad, olvas Biztos, hogy így van? MOBI, olvas Biztos, hogy így van? DOC, ingyenes Biztos, hogy így van? AWZ, Download e-könyvet Biztos, hogy így van? iPad , ingyenes Biztos, hogy így van? DJVU, Download Biztos, hogy így van? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Biztos, hogy így van? DVD, olvas Biztos, hogy így van? TXT, Book Biztos, hogy így van? letöltések DJVU, Biztos, hogy így van? letöltések könyvet ingyenes, Biztos, hogy így van? letöltések könyvet pdf ingyenes, Biztos, hogy így van? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Biztos, hogy így van? pdf ingyenes, Biztos, hogy így van? letöltések könyvet epub ingyenes, Biztos, hogy így van? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply