Bolond, homok és tajték letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


ISTEN

Amikor a kezdetek idején ajkamra tódult az első remegő hang, fel kellett másznom a Szent Hegyre, hogy szólhassak Istenemhez. Azt mondtam: Uram, a Te szolgád vagyok. Titkos akaratod a törvénye, s követlek Téged mindenkor.
De Isten nem válaszolt. Eltűnt előlem akárcsak egy hatalmas vihar. S ezer év múltán ismét felmásztam a Szent Hegyre, és ismét szóltam Istenhez. Azt mondtam: Teremtőm, én a Te teremtményed vagyok. Hangból formáltál meg engem, ami vagyok és amim van, mindenért Neked vagyok adós. De Isten nem válaszolt. Eltűnt, mint ezer sebes szárny.
S ezer év elteltével megint felmásztam a Szent Hegyre, s újra szóltam Istenhez. Azt mondtam: Atyám, én a Te fiad vagyok. Szeretetedből és könyörületedből teremtettél engem, s én a szeretetben és tiszteletben akarom királyságodat örökölni.
De az Isten nem válaszolt. eltűnt, mint a pára a messzeségben. s ezer év elmúltával ismét felmásztam a Szent Hegyre, és újra szóltam Istenhez. Azt mondtam: istenem, én célom és beteljesülésem. Én vagyok a tegnapod, és Te vagy a holnapom. Én vagyok gyökered a földben, te vagy virágom az égben, s együtt növekszünk a Nap fényében.
Akkor lehajolt hozzám Isten és fülembe szavakat suttogott. S mint a tenger, amikor magába öleli a patakot, amely beleömlik, úgy ölelt Ő magába engem. S mikor alászálltam a mély völgybe Istent ott is ott volt.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Bolond, homok és tajték ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bolond, homok és tajték ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  100
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  150 gr
  ISBN:
  9786155342134
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2597489 / 1143732  TAGS:
  Online Bolond, homok és tajték ebook, könyvet Bolond, homok és tajték FB2, Download Bolond, homok és tajték PDF , Download Bolond, homok és tajték MOBI, Online Bolond, homok és tajték könyvet, ingyenes letöltések Bolond, homok és tajték IPhone, Online könyvet Bolond, homok és tajték PDF, ingyenes Bolond, homok és tajték DJVU, ingyenes letöltések Bolond, homok és tajték TXT, letöltések Bolond, homok és tajték RTF, Online Bolond, homok és tajték FB2 , e-könyvet Bolond, homok és tajték letöltések TXT, ingyenes Bolond, homok és tajték letöltések könyvet, e-könyvet Bolond, homok és tajték download MOBI, letöltések Bolond, homok és tajték IPad, olvas Bolond, homok és tajték MOBI, olvas Bolond, homok és tajték DOC, ingyenes Bolond, homok és tajték AWZ, Download e-könyvet Bolond, homok és tajték iPad , ingyenes Bolond, homok és tajték DJVU, Download Bolond, homok és tajték e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bolond, homok és tajték DVD, olvas Bolond, homok és tajték TXT, Book Bolond, homok és tajték letöltések DJVU, Bolond, homok és tajték letöltések könyvet ingyenes, Bolond, homok és tajték letöltések könyvet pdf ingyenes, Bolond, homok és tajték pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bolond, homok és tajték pdf ingyenes, Bolond, homok és tajték letöltések könyvet epub ingyenes, Bolond, homok és tajték ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply