Bosszú letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"Michael egyszerűen nem értette. Jessie-nek megvolt az otthona, ahol szerető család várta. Megkapott mindent, amire csak vágyott: jó iskolákba járhatott volna, mesés élet állt előtte. Tizennégy éves korától mégis annak szentelte magát, hogy a lehető legmélyebbre süllyedjen, a mocsokban dagonyázzon, s közben nem mellesleg összetörje az anyja szívét. Apjával ellentétben Josephine még mindig hitt a mesés fordulatban, hogy a lánya egyszercsak hátat fordít mindennek. Michael nem ringatta magát ilyen illúziókba. A lány lett az Akhilleusz-sarka, az egyetlen igazán gyenge pontja. Szabadosságáról az egész világ tudott, s csakis az ő pozíciója tartotta vissza az embereket attól, hogy nyíltan a szájukra vegyék.
Bármit próbált, Jessie mindent meghiúsított. A lánya maradt, akit lehetőség szerint megvédett, ám a legsötétebb pillanatokban, amikor újabb ámokfutásról értesült – vagy a rendőrök felhívták azzal, hogy megint be kellett varrniuk -, titokban a halálát kívánta, miközben gyűlölte magát ezért."

Michael Flynn, az Arcok nevű bűnszervezet mindenre elszánt vezére nem véletlenül került a csúcsra; már egészen fiatalon, a félelmetes Patrick Costello beosztottjaként is számtalanszor bizonyította rátermettségét és kegyetlenségét, lojalitása pedig el is nyerte méltó jutalmát, amikor magától értetődő módon ő lépett a cég élére hajdani főnöke után. Ahogy telnek az évek, Michael pozíciója egyre inkább megingathatatlannak látszik, és lassan már ő maga is elhiszi: érinthetetlen a legtöbb közönséges halandó számára. Mindent és mindenkit a markában tart, és bármikor megszerzi, amit akar. Egyetlen épeszű ember sem húzna ujjat Michael Flynnel. Egészen mostanáig…

Martina Cole-t világszerte a krimi koronázatlan királynőjének tartják. Műveiből összesen több mint tizenegy millió példány fogyott világszerte, népszerűsége több mint huszonöt év után is töretlen. Huszadik megjelent regénye, a Bosszú sem okoz csalódást – egyszerre sokkoló, fordulatos és a végletekig nyomasztó, egyszóval hamisítatlan Martina Cole-krimi.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Bosszú ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bosszú ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  576
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  414 gr
  ISBN:
  9789633579398
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2706725 / 1169339
  Fordító:


  TAGS:
  Online Bosszú ebook, könyvet Bosszú FB2, Download Bosszú PDF , Download Bosszú MOBI, Online Bosszú könyvet, ingyenes letöltések Bosszú IPhone, Online könyvet Bosszú PDF, ingyenes Bosszú DJVU, ingyenes letöltések Bosszú TXT, letöltések Bosszú RTF, Online Bosszú FB2 , e-könyvet Bosszú letöltések TXT, ingyenes Bosszú letöltések könyvet, e-könyvet Bosszú download MOBI, letöltések Bosszú IPad, olvas Bosszú MOBI, olvas Bosszú DOC, ingyenes Bosszú AWZ, Download e-könyvet Bosszú iPad , ingyenes Bosszú DJVU, Download Bosszú e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bosszú DVD, olvas Bosszú TXT, Book Bosszú letöltések DJVU, Bosszú letöltések könyvet ingyenes, Bosszú letöltések könyvet pdf ingyenes, Bosszú pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bosszú pdf ingyenes, Bosszú letöltések könyvet epub ingyenes, Bosszú ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply