Boszorkány letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A 17. századi Zágrábba nagyhírű teológus érkezik Párizsból az inkvizíció segítségére. Benjamin atya valaha egy helyi vízimalomból indult útjára, most visszatér gyermekkora színhelyére. A hatóságok egy fiatal, vörös hajú boszorkányt keresnek, egy titokzatos idegen nőt a távoli Makedónijából, a bogumilok földjéről, aki rontással vette el gazdag férje erejét. Egy ifjú szerzetestanonc nehéz feladat előtt áll: rá kell jönnie, boszorkány-e a boszorkány, s hol rejtőzik az ördög? Mindeközben napjainkban az ószláv nyelv szkopjei tudósa és egy vörös hajú medika útjai is keresztezik egymást, s e találkozások rejtélyes módon a 17. századi történethez vezetnek vissza. Vagy csak játék az egész, a nagy kavarodás csak egy sértett, megtestesülni vágyó narrátor műve? Egy író jegyzetfüzetét titokban fellapozni izgalmas, ám veszélyes vállalkozás, amellyel könnyen magunkra vonhatjuk egy műhelytitkaira kényes tollforgató haragját. A Boszorkányolvasója mégis óhatatlanul elköveti ezt a hibát. Megfeledkezve az alcímben rejlő figyelmeztetésről (nyers változat!), gyanútlanul kezd neki a történetnek, és máris kész a baj: alig ér az első fejezet végére, szembetalálja magát a dühös szerzővel, aki számon kéri rajta, hogy miért kutakodik készülő regényének kéziratában. Az olvasó két megoldás közül választhat: vagy átlapozza a sértett alkotó kirohanásait, és teljes figyelmét a nyers változatból kirajzolódó boszorkányüldözés történetének szenteli; vagy belemegy a játékba, és teljesíti a szerző kihívásait, ami nemritkán azzal jár, hogy neki is alkotóvá kell válnia – hozzá kell adnia saját történetét a készülő regényhez. Venko Andonovszki a posztmodern macedón irodalom úttörője, minden regényének megjelenése esemény. A Boszorkány elnyerte a Sztale Popov-díjat, az Év regénye díjat, 2002-ben a Balkán legjobb könyvének választották (Balcanica Award); jelen fordítás pedig már az ötödik kiadás alapján készült.A Könyv Magyarul!


Letöltések Boszorkány ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Boszorkány ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789632637631
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2712155 / 8135873
  Formátum:
  PDF
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Boszorkány ebook, könyvet Boszorkány FB2, Download Boszorkány PDF , Download Boszorkány MOBI, Online Boszorkány könyvet, ingyenes letöltések Boszorkány IPhone, Online könyvet Boszorkány PDF, ingyenes Boszorkány DJVU, ingyenes letöltések Boszorkány TXT, letöltések Boszorkány RTF, Online Boszorkány FB2 , e-könyvet Boszorkány letöltések TXT, ingyenes Boszorkány letöltések könyvet, e-könyvet Boszorkány download MOBI, letöltések Boszorkány IPad, olvas Boszorkány MOBI, olvas Boszorkány DOC, ingyenes Boszorkány AWZ, Download e-könyvet Boszorkány iPad , ingyenes Boszorkány DJVU, Download Boszorkány e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Boszorkány DVD, olvas Boszorkány TXT, Book Boszorkány letöltések DJVU, Boszorkány letöltések könyvet ingyenes, Boszorkány letöltések könyvet pdf ingyenes, Boszorkány pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Boszorkány pdf ingyenes, Boszorkány letöltések könyvet epub ingyenes, Boszorkány ePub könyvet letöltések ingyenes.