Botrányos viszonyok letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ó, azok a rosszfiúk! Csintalan kacsintások, érzéki mosolyok és némi vadság, amivel igazán nem lehet finom társaságban mutatkozni. De kit érdekel? Otthon sem unatkoznak… Lopott gyönyör Merrick grófja, Sebastian Blake rég elmenekült a rangjával járó felelősség elől, és kalóznak állt. Ő a hírhedt Phoenix kapitány. De egy kereskedőhajóról furcsa zsákmányt szerez: egy tüzes kis vadmacskát, aki azt állítja magáról, hogy menyasszony… mégpedig az ő menyasszonya, akivel a házasságot apáik írták alá a nevükben. A kapitány most megszégyeníthetné gyűlölt családját, és érintetlenül visszaküldhetné gyönyörű feleségét, de ilyen csábító kincset még sosem talált. Nincs hát más vágya, mint hogy házasságukat igazi friggyé kovácsolja. Lucien kockáztat Lucien Remington szabadosságáról híres: semmiféle szabályt nem tart be, sem a hálószobában, sem az üzleti életben. Amit akar, azt megszerzi, és legkevésbé sem érdekli, mit gondolnak róla emiatt. De igazán csak az elérhetetlen Lady Julienne La Coeur kegyeire vágyik, és nem is reménykedhet benne, hogy ezt megkapja… egészen addig, amíg a Julienne férfinak öltözve be nem oson Lucien klubjába, felelőtlen fivére után kutatva. Lucien hirtelen úgy érzi, itt az alkalom, hogy megszerezze, és csupa bűnös gondolat jár a fejében. Egy úriember ellenállna az ilyen csábításnak. De Lucien sosem tartotta magát úriembernek… Az őrült hercegné Hugh La Coeur sosem akart Montrose grófaj lenni. Nem vágyik több felelősségre, mint ami a borral, nőkkel és nagy tétben megtett fogadásokkal jár. Semmi kedve az éjszakát egy kísérteties, elhagyatott kúriában tölteni, aminek tulajdonosa egy híres, őrült hercegné. Ám a hercegné társalkodónője, a vad és független Charlotte más kérdés… Hugh vele akárhány éjszakát szívesen töltene. Tudja, hogy a lány szörnyű titkokat rejteget, és életében először Montrose grófja szeretné magára vállalni ezt a terhet, bármilyen veszéllyel is jár… Őrültek, rosszak, és teljességgel ellenállhatatlanok… Sylvia Day a New York Times és az USA Today bestseller írója, könyvei nemzetközi bestseller listákat is vezettek. Több mint 20 díjnyertes könyve jelent meg, több mint 40 országban. 28 országban vált bestseller íróvá, könyveit több tízmillió példányban adták ki.A Könyv Magyarul!


Letöltések Botrányos viszonyok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Botrányos viszonyok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9786155692642
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2713822 / 8136297
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Botrányos viszonyok ebook, könyvet Botrányos viszonyok FB2, Download Botrányos viszonyok PDF , Download Botrányos viszonyok MOBI, Online Botrányos viszonyok könyvet, ingyenes letöltések Botrányos viszonyok IPhone, Online könyvet Botrányos viszonyok PDF, ingyenes Botrányos viszonyok DJVU, ingyenes letöltések Botrányos viszonyok TXT, letöltések Botrányos viszonyok RTF, Online Botrányos viszonyok FB2 , e-könyvet Botrányos viszonyok letöltések TXT, ingyenes Botrányos viszonyok letöltések könyvet, e-könyvet Botrányos viszonyok download MOBI, letöltések Botrányos viszonyok IPad, olvas Botrányos viszonyok MOBI, olvas Botrányos viszonyok DOC, ingyenes Botrányos viszonyok AWZ, Download e-könyvet Botrányos viszonyok iPad , ingyenes Botrányos viszonyok DJVU, Download Botrányos viszonyok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Botrányos viszonyok DVD, olvas Botrányos viszonyok TXT, Book Botrányos viszonyok letöltések DJVU, Botrányos viszonyok letöltések könyvet ingyenes, Botrányos viszonyok letöltések könyvet pdf ingyenes, Botrányos viszonyok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Botrányos viszonyok pdf ingyenes, Botrányos viszonyok letöltések könyvet epub ingyenes, Botrányos viszonyok ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply