Búcsú a fegyverektől letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A huszadik századi amerikai próza klasszikusa számára a Búcsú a fegyverektől (1929) hozta meg az ismertséget és az elismertséget, majd hamarosan a világhírt is. Tömegsiker volt: a megjelenését követő négy hónap alatt nyolcvanezer példány kelt el az első amerikai kiadásból. Kétszer is megfilmesítették. 1934-ben magyar fordításban is megjelent.  A Búcsú a fegyverektől “háborús regény”, egyike azoknak a szépirodalmi feldolgozásoknak, amelyek az első világháború értelmét vagy értelmetlenségét firtatták, a “régi Európa” véres pusztulásának és értékei látványos csődjének a tragikus tanulságait igyekeztek levonni. Egyben erősen önéletrajzi és személyes élmény-hátterű: Hemingway önként jelentkezett az olasz hadseregbe, mentősként vett részt a harcokban, s – akárcsak regénye hőse – megsebesült. A kórházban ismerkedett meg Agnes von Kurowsky nővérrel. Nyolc évig tartott a szerelmük. Róla mintázta Catherine Barkley regénybeli alakját. (A borítófotón Agnes és Ernest szerepel.) Hemingway regénye a háború pátoszával és a hősiesség kultuszával való teljes és végleges szakírás. Mégpedig a szerelem jegyében: Frederic és Catherine szerelme és tragikusan rövid boldogsága a hit és a remény egyetlen ajándéka a létezés közönyös és könyörtelenül pusztító világában.A Könyv Magyarul!


Letöltések Búcsú a fegyverektől ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Búcsú a fegyverektől ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  300
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  460 gr
  ISBN:
  9789639492967
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2006
  Árukód:
  2145622 / 1031149
  Fordító:


  TAGS:
  Online Búcsú a fegyverektől ebook, könyvet Búcsú a fegyverektől FB2, Download Búcsú a fegyverektől PDF , Download Búcsú a fegyverektől MOBI, Online Búcsú a fegyverektől könyvet, ingyenes letöltések Búcsú a fegyverektől IPhone, Online könyvet Búcsú a fegyverektől PDF, ingyenes Búcsú a fegyverektől DJVU, ingyenes letöltések Búcsú a fegyverektől TXT, letöltések Búcsú a fegyverektől RTF, Online Búcsú a fegyverektől FB2 , e-könyvet Búcsú a fegyverektől letöltések TXT, ingyenes Búcsú a fegyverektől letöltések könyvet, e-könyvet Búcsú a fegyverektől download MOBI, letöltések Búcsú a fegyverektől IPad, olvas Búcsú a fegyverektől MOBI, olvas Búcsú a fegyverektől DOC, ingyenes Búcsú a fegyverektől AWZ, Download e-könyvet Búcsú a fegyverektől iPad , ingyenes Búcsú a fegyverektől DJVU, Download Búcsú a fegyverektől e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Búcsú a fegyverektől DVD, olvas Búcsú a fegyverektől TXT, Book Búcsú a fegyverektől letöltések DJVU, Búcsú a fegyverektől letöltések könyvet ingyenes, Búcsú a fegyverektől letöltések könyvet pdf ingyenes, Búcsú a fegyverektől pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Búcsú a fegyverektől pdf ingyenes, Búcsú a fegyverektől letöltések könyvet epub ingyenes, Búcsú a fegyverektől ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply