Búcsúm a Sárga Háztól letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Hollós István idegorvos a hazai pszichoanalitikai mozgalom egyik alapítója. Úttörő szerepe volt abban, hogy a freudi felismeréseket megkísérelték az elmebetegségek problémáira is alkalmazni. Hollós a lipótmezei elmegyógyintézet főorvosa volt, ahonnan 1925-ben zsidó származása miatt távoznia kellett. Már az első világháború előtti években hitet tett az elmeegészségügy radikális korszerűsítése és az elmebetegekkel való humánus foglalkozás mellett.
A Búcsúm a Sárga Háztól önéletrajzi munka, amelyben regényes módon írja meg az elmegyógyintézet működése során szerzett tapasztalatait. Hollós könyve az első antipszichiátriai könyv sok-sok évvel Ronald Laingnak, Thomas Szasznak és másoknak a hatvanas-hetvenes években nagy port felvert művei előtt. A könyv méltatlanul merült feledésbe, holott annak idején nagy érdeklődést váltott ki, maga Freud is igen figyelemre méltó munkának tartotta. Dedikált példánya ma is látható a bécsi Freud-Hausban.
A könyvhöz Dr. Veér András, az Országos Ideg- és Elmegyógyintézet Igazgatója írt utószót.A Könyv Magyarul!


Letöltések Búcsúm a Sárga Háztól ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Búcsúm a Sárga Háztól ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  12.6 x 20.1 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  134
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  ISBN:
  9630278316
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1990
  Árukód:


  TAGS:
  Online Búcsúm a Sárga Háztól ebook, könyvet Búcsúm a Sárga Háztól FB2, Download Búcsúm a Sárga Háztól PDF , Download Búcsúm a Sárga Háztól MOBI, Online Búcsúm a Sárga Háztól könyvet, ingyenes letöltések Búcsúm a Sárga Háztól IPhone, Online könyvet Búcsúm a Sárga Háztól PDF, ingyenes Búcsúm a Sárga Háztól DJVU, ingyenes letöltések Búcsúm a Sárga Háztól TXT, letöltések Búcsúm a Sárga Háztól RTF, Online Búcsúm a Sárga Háztól FB2 , e-könyvet Búcsúm a Sárga Háztól letöltések TXT, ingyenes Búcsúm a Sárga Háztól letöltések könyvet, e-könyvet Búcsúm a Sárga Háztól download MOBI, letöltések Búcsúm a Sárga Háztól IPad, olvas Búcsúm a Sárga Háztól MOBI, olvas Búcsúm a Sárga Háztól DOC, ingyenes Búcsúm a Sárga Háztól AWZ, Download e-könyvet Búcsúm a Sárga Háztól iPad , ingyenes Búcsúm a Sárga Háztól DJVU, Download Búcsúm a Sárga Háztól e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Búcsúm a Sárga Háztól DVD, olvas Búcsúm a Sárga Háztól TXT, Book Búcsúm a Sárga Háztól letöltések DJVU, Búcsúm a Sárga Háztól letöltések könyvet ingyenes, Búcsúm a Sárga Háztól letöltések könyvet pdf ingyenes, Búcsúm a Sárga Háztól pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Búcsúm a Sárga Háztól pdf ingyenes, Búcsúm a Sárga Háztól letöltések könyvet epub ingyenes, Búcsúm a Sárga Háztól ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply