Budapest Katalógus letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A Budapest Katalógus 2013. november 17-én, Pest, Buda és Óbuda egyesülésének 140. évfordulóján indult útjára a Humans of New York blogtól inspiráltan. "Arcok, emberek, történetek. Életek, pillanatok, álmok, vágyak, olykor tragédiák. Budapest pont olyan színes, mint a lakói és a vendégei – az emberek, akik visszatérnek a helyekre, ahol már annyiszor jártak, és amiket az emlékezetükbe véstek. Tégy így te is: meséld el, mit szeretsz a városban, mi a te helyed és a történeted!" – olvasható a Katalógus közösségi oldalán. A projekt elsődleges célja, hogy portréfotókon, illetve a hozzájuk tartozó rövid interjúkon-történeteken keresztül megmutassa, milyen sokszínű, izgalmas hely is Budapest, és a legkülönfélébb arcokat megszólítva rajzoljon ki egy összetett, meghatározó képet, amelyben nemcsak a személyes vallomásoknak, hanem a helyszínekhez köthető apró sztoriknak, épületek történetének, vagy akár egy fontosnak tartott ügy céljának, sorsának is helye van. Az elmúlt bő három év több mint hatszáz portréjából válogatva állt össze ez a százkilencvenkilenc arcot bemutató kötet.

Szöllősi Mátyás (1984, Budapest)
Önálló verseskötetei: Aktív kórterem (Parnasszus, 2010), Állapotok – negyvenöt töredék (Kalligram, 2011). Novelláskötete: Váltóáram (Európa, 2016). Íróként mindhárom műnemben alkot. Fotóriporterként is dolgozik. Örkény István-ösztöndíjas és a Budapest Katalógus szerkesztője.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Budapest Katalógus ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Budapest Katalógus ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  319
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  1001 gr
  ISBN:
  9789634057482
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2700434 / 1166727
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Budapest Katalógus ebook, könyvet Budapest Katalógus FB2, Download Budapest Katalógus PDF , Download Budapest Katalógus MOBI, Online Budapest Katalógus könyvet, ingyenes letöltések Budapest Katalógus IPhone, Online könyvet Budapest Katalógus PDF, ingyenes Budapest Katalógus DJVU, ingyenes letöltések Budapest Katalógus TXT, letöltések Budapest Katalógus RTF, Online Budapest Katalógus FB2 , e-könyvet Budapest Katalógus letöltések TXT, ingyenes Budapest Katalógus letöltések könyvet, e-könyvet Budapest Katalógus download MOBI, letöltések Budapest Katalógus IPad, olvas Budapest Katalógus MOBI, olvas Budapest Katalógus DOC, ingyenes Budapest Katalógus AWZ, Download e-könyvet Budapest Katalógus iPad , ingyenes Budapest Katalógus DJVU, Download Budapest Katalógus e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Budapest Katalógus DVD, olvas Budapest Katalógus TXT, Book Budapest Katalógus letöltések DJVU, Budapest Katalógus letöltések könyvet ingyenes, Budapest Katalógus letöltések könyvet pdf ingyenes, Budapest Katalógus pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Budapest Katalógus pdf ingyenes, Budapest Katalógus letöltések könyvet epub ingyenes, Budapest Katalógus ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply