Budapest természeti kalauza letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Budapest kulturális értékeit számos könyv bemutatta már, területén azonban olyan különleges természeti kincsek is rejtőznek, amelyekkel ritkán foglalkoznak. Ez az e-könyv válogatott fotókkal illusztrálva ezeket a védendő értékeket mutatja be – közülük nem egy, nemzetközi összehasonlításban is kiemelkedő. A szerző és fotós, Bajor Zoltán hasznos ismeretek tömegével kalauzolja olvasóját Budapest védett területeire, szikláihoz, barlangjaihoz, és sorra veszi az itt honos állat- és növényritkaságokat. A kiadvány szinte enciklopédikus alapossággal ismerteti a magyar főváros természeti különlegességeit. A mű első felében az országos jelentőségű védett természeti értékeket, védett területeket, lápokat, kerteket, barlangokat, forrásokat és kutakat, valamint a Natura 2000-es területeket mutatja be. A könyv második fele a helyi, fővárosi és kerületi jelentőségű védett értékeket veszi sorra, és nem maradnak ki a védettség alól kivont természeti értékek sem. Varjú, galamb, sirály, veréb – az olvasó eddig talán csak ennyit látott Budapest madárfaunájából. A kötet végén a fővárosban megfigyelt/megfigyelhető 251(!) madárfaj felsorolása olvasható. A gazdag és részletes leírásokat több mint 200 színes fotó illusztrálja. A kiadvány nem csak a fekete-fehér e-könyv readerek olvasói számára kínál élményt. A legjobban akkor használhatja ki az e-könyvet, ha Ön a kirándulására magával viszik színes tabletjét. Az elektronikus könyv formátuma által biztosított teljes szövegű keresés valódi természeti kisenciklopédiává varázsolja a tabletet. Az elektronikus könyv elkészítését és kiadását a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.A Könyv Magyarul!


Letöltések Budapest természeti kalauza ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Budapest természeti kalauza ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9786155535925
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2701600 / 8130499
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Budapest természeti kalauza ebook, könyvet Budapest természeti kalauza FB2, Download Budapest természeti kalauza PDF , Download Budapest természeti kalauza MOBI, Online Budapest természeti kalauza könyvet, ingyenes letöltések Budapest természeti kalauza IPhone, Online könyvet Budapest természeti kalauza PDF, ingyenes Budapest természeti kalauza DJVU, ingyenes letöltések Budapest természeti kalauza TXT, letöltések Budapest természeti kalauza RTF, Online Budapest természeti kalauza FB2 , e-könyvet Budapest természeti kalauza letöltések TXT, ingyenes Budapest természeti kalauza letöltések könyvet, e-könyvet Budapest természeti kalauza download MOBI, letöltések Budapest természeti kalauza IPad, olvas Budapest természeti kalauza MOBI, olvas Budapest természeti kalauza DOC, ingyenes Budapest természeti kalauza AWZ, Download e-könyvet Budapest természeti kalauza iPad , ingyenes Budapest természeti kalauza DJVU, Download Budapest természeti kalauza e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Budapest természeti kalauza DVD, olvas Budapest természeti kalauza TXT, Book Budapest természeti kalauza letöltések DJVU, Budapest természeti kalauza letöltések könyvet ingyenes, Budapest természeti kalauza letöltések könyvet pdf ingyenes, Budapest természeti kalauza pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Budapest természeti kalauza pdf ingyenes, Budapest természeti kalauza letöltések könyvet epub ingyenes, Budapest természeti kalauza ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply