Cetliregény letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Milyennek látja saját magát és azt a rövidke, alig félszázadot egy olyan nő, akivel minden rossz megtörtént, amiről mások álmodni sem mertek: hirtelen halálok, a család elvesztése, saját sorsának kisiklása, s szinte hihetetlen újrakezdések és még több betegség… Vannak tipikus női regények. Olyanok, amelyek több szálon és síkon, narrációval és egyes szám első személyben is elbeszélnek valamit akár többször is utalva ugyanarra az élethelyzetre, mintegy emlékeztetve a befogadót arra, hogy "Ne felejts el! Maradj velem! Légy részese a sorsomnak, hiszen ezért vetettem papírra soraim, mert fontos vagy nekem. Fontos, hogy emlékezz rám, az életemre, s ne kövesd el az én hibáim, okulj belőlük! S nézd a kort is, amelyben élnem kellett: nem volt a legjobb, de rosszabb sem annál, ami a mai magyar valóság… A regény 1962-vel indul, s egészen napjainkig ível, miközben a mindennapi életet, s a bennünk élő történelmet is korhűen követi. Írójának világlátása, s történelmi-, pszichés aspektusai több szinten próbálnak válaszokat adni a főhősben megfogalmazódó gondolatra, mely szerint: "Miért éppen velem, s nem mással történtek meg ott és akkor azok a dolgok, amelyek nyomorba és kétségbeesésekbe, betegségekbe taszítottak…Valahogyan azért mindig felálltam, mert voltak jó emberek körülöttem, s nem azért választottam magamnak ezt a sorsot, mert én akartam, hanem, mert ez volt a karmám, hogy az így megszerzett tapasztalataimmal és tudásommal talán éppen Neked is segítsek… Nem kell semmi mást sem tenned, csak elolvasnod, s hagynod, hogy az események Téged is magával ragadjanak!A Könyv Magyarul!


Letöltések Cetliregény ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Cetliregény ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2434147 / 8107859
  Formátum:
  PDF
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Cetliregény ebook, könyvet Cetliregény FB2, Download Cetliregény PDF , Download Cetliregény MOBI, Online Cetliregény könyvet, ingyenes letöltések Cetliregény IPhone, Online könyvet Cetliregény PDF, ingyenes Cetliregény DJVU, ingyenes letöltések Cetliregény TXT, letöltések Cetliregény RTF, Online Cetliregény FB2 , e-könyvet Cetliregény letöltések TXT, ingyenes Cetliregény letöltések könyvet, e-könyvet Cetliregény download MOBI, letöltések Cetliregény IPad, olvas Cetliregény MOBI, olvas Cetliregény DOC, ingyenes Cetliregény AWZ, Download e-könyvet Cetliregény iPad , ingyenes Cetliregény DJVU, Download Cetliregény e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Cetliregény DVD, olvas Cetliregény TXT, Book Cetliregény letöltések DJVU, Cetliregény letöltések könyvet ingyenes, Cetliregény letöltések könyvet pdf ingyenes, Cetliregény pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Cetliregény pdf ingyenes, Cetliregény letöltések könyvet epub ingyenes, Cetliregény ePub könyvet letöltések ingyenes.