Cirrus a Tűzfalon – Egy rendbontó vírus kalandjai letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"Amelyik vírus nem terjed rendesen, azt konyhai szolgálatra osztják be, mielőtt annyit mondhatna, telepítés.
A súlyos esetek szobájának ajtajára pedig cetlit ragasztanak, amin az áll piros betűkkel, hogy vigyázat, nem fertőző. Ennél kínosabb helyzetbe egy vírus nem is kerülhet."
Cirrus születése megszokott dolog lenne, hiszen a számítógépes vírusok gyorsan szaporodnak. Mégis felforgatja a Nagy Szerver életét az utolsó áramkörig. Mert ő soha, semmit nem képes rendes vírus módjára intézni.
Nehezen megy a rombolás. Gondot okoz a törlés. A megsemmisítésről, lopásról, olvashatatlanná tételről ne is beszéljünk.
Mégis eljön a nap, amikor a vírusirtókkal folytatott háborúban az iskola kétbalkezes tanulója kap főszerepet.
Cirrusnak van egy különleges titka.
Egy olyan képesség, ami átsegítheti a kíméletlen Tűzfalon. Oda, ahonnan még soha, senki nem tért vissza…
Cirrusnak nem csak magáért, hanem a társaiért is ki kell állnia. Persze ezt sem úgy csinálja, ahogy a többiek elképzelik.A Könyv Magyarul!


Letöltések Cirrus a Tűzfalon – Egy rendbontó vírus kalandjai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Cirrus a Tűzfalon – Egy rendbontó vírus kalandjai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  192
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  318 gr
  ISBN:
  9789634572572
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2711319 / 1172302
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Cirrus a Tűzfalon – Egy rendbontó vírus kalandjai ebook, könyvet Cirrus a Tűzfalon – Egy rendbontó vírus kalandjai FB2, Download Cirrus a Tűzfalon – Egy rendbontó vírus kalandjai PDF , Download Cirrus a Tűzfalon – Egy rendbontó vírus kalandjai MOBI, Online Cirrus a Tűzfalon – Egy rendbontó vírus kalandjai könyvet, ingyenes letöltések Cirrus a Tűzfalon – Egy rendbontó vírus kalandjai IPhone, Online könyvet Cirrus a Tűzfalon – Egy rendbontó vírus kalandjai PDF, ingyenes Cirrus a Tűzfalon – Egy rendbontó vírus kalandjai DJVU, ingyenes letöltések Cirrus a Tűzfalon – Egy rendbontó vírus kalandjai TXT, letöltések Cirrus a Tűzfalon – Egy rendbontó vírus kalandjai RTF, Online Cirrus a Tűzfalon – Egy rendbontó vírus kalandjai FB2 , e-könyvet Cirrus a Tűzfalon – Egy rendbontó vírus kalandjai letöltések TXT, ingyenes Cirrus a Tűzfalon – Egy rendbontó vírus kalandjai letöltések könyvet, e-könyvet Cirrus a Tűzfalon – Egy rendbontó vírus kalandjai download MOBI, letöltések Cirrus a Tűzfalon – Egy rendbontó vírus kalandjai IPad, olvas Cirrus a Tűzfalon – Egy rendbontó vírus kalandjai MOBI, olvas Cirrus a Tűzfalon – Egy rendbontó vírus kalandjai DOC, ingyenes Cirrus a Tűzfalon – Egy rendbontó vírus kalandjai AWZ, Download e-könyvet Cirrus a Tűzfalon – Egy rendbontó vírus kalandjai iPad , ingyenes Cirrus a Tűzfalon – Egy rendbontó vírus kalandjai DJVU, Download Cirrus a Tűzfalon – Egy rendbontó vírus kalandjai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Cirrus a Tűzfalon – Egy rendbontó vírus kalandjai DVD, olvas Cirrus a Tűzfalon – Egy rendbontó vírus kalandjai TXT, Book Cirrus a Tűzfalon – Egy rendbontó vírus kalandjai letöltések DJVU, Cirrus a Tűzfalon – Egy rendbontó vírus kalandjai letöltések könyvet ingyenes, Cirrus a Tűzfalon – Egy rendbontó vírus kalandjai letöltések könyvet pdf ingyenes, Cirrus a Tűzfalon – Egy rendbontó vírus kalandjai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Cirrus a Tűzfalon – Egy rendbontó vírus kalandjai pdf ingyenes, Cirrus a Tűzfalon – Egy rendbontó vírus kalandjai letöltések könyvet epub ingyenes, Cirrus a Tűzfalon – Egy rendbontó vírus kalandjai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply