Cseh Tamás letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


…az egész életemet a daloknak adtam, és nem azért, hogy karriert fussak be, hogy híres legyek, nem azért, hogy pénzt keressek, hiszen nem is kerestem. Igen, a hiúság létező dolog, és a hírt az Úr meg is adta nekem, de ő aztán igazán tudja, hogy nem arra ment ki ez az egész. A szándékaim nemesek voltak, és cselekedtem is azért, hogy egy-egy dallal több legyen a világ, azért, hogy ez a kis zug, ez a tájék, az én hazám, ne gazosodjon el, igen, én ápolgattam, hozzá akartam járulni, hogy nemesedjek én is és az is, aki velem van, aki engem hallgat.

Két stokedlin ültünk, nem úgy, ahogyan te emlékszel, az ágyon, nem, két stokedlin ültünk, és úgy írtuk az első dalt. Egy nyitott férfiesernyő volt a csupasz villanykörtén, ez volt a lámpaernyő, ennek fényénél ültünk. Kérdeztem, van-e A/4-es papírod, kölcsönkértem tőled egy tollat, te mutattál két dallamot, én kiválasztottam az egyiket, egy franciás dallamot, és arra írtam az "Ócska cipő"-t. Te úgy emlékszel, hogy rögtön tudtuk, ez jó. Nem tudtuk. De kedvünk volt még írni dalokat…
Amióta elmentél, ugyanaz van, mint még mielőtt elmentél. Vagyis az van, hogy nagyon kevés van a jóból. Igazából alig van valami jó. A rosszból sok van, túl sok. De hát ezt tudjuk. Beszéltük is egyszer, hogy ez nem is olyan rossz. Elég jó.
Bereményi Géza

Valaki egyszer megkérdezte tőlem, miért tudhatott Tamás annyi emberhez érvényesen szólni. Így zeng a tehetség, ennyit válaszoltam. Igen. Most is, ahogy felvételről hallottam az "Ócska cipő"-t… Fantasztikus. Így zeng az igazi tehetség. Nagyon-nagyon szeretem őt. Sokan elmentek már a szeretteim közül, ő is közéjük tartozik. És azok közé, akik velem vannak, amíg élek.
Törőcsik Mari
A Könyv Magyarul!


Letöltések Cseh Tamás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Cseh Tamás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  368
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  776 gr
  ISBN:
  9789634058410
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2711731 / 1172578
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Cseh Tamás ebook, könyvet Cseh Tamás FB2, Download Cseh Tamás PDF , Download Cseh Tamás MOBI, Online Cseh Tamás könyvet, ingyenes letöltések Cseh Tamás IPhone, Online könyvet Cseh Tamás PDF, ingyenes Cseh Tamás DJVU, ingyenes letöltések Cseh Tamás TXT, letöltések Cseh Tamás RTF, Online Cseh Tamás FB2 , e-könyvet Cseh Tamás letöltések TXT, ingyenes Cseh Tamás letöltések könyvet, e-könyvet Cseh Tamás download MOBI, letöltések Cseh Tamás IPad, olvas Cseh Tamás MOBI, olvas Cseh Tamás DOC, ingyenes Cseh Tamás AWZ, Download e-könyvet Cseh Tamás iPad , ingyenes Cseh Tamás DJVU, Download Cseh Tamás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Cseh Tamás DVD, olvas Cseh Tamás TXT, Book Cseh Tamás letöltések DJVU, Cseh Tamás letöltések könyvet ingyenes, Cseh Tamás letöltések könyvet pdf ingyenes, Cseh Tamás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Cseh Tamás pdf ingyenes, Cseh Tamás letöltések könyvet epub ingyenes, Cseh Tamás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply