Csipkekötés letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Már össze sem tudom számolni, hányan jelezték, mennyire tartanak a csipkekötéstől, pedig nem is olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Remélem, ez a könyv összes félelmüket egyszer és mindenkorra száműzi.
Az egyszerű, érthető leírásokkal és leszámolható ábrákkal lépésről lépésre követhetjük végig a kötés folyamatát. Megismerhetjük a különféle fonalakat és eszközöket, megtanulhatjuk, hogyan kell a szemeket felszedni, leláncolni, milyen a sima és fordított kötés, az összeillesztő varrat, vagy hogyan kell a különféle díszítőelemeket alkalmazni.
A csipkekötést négy nagy fejezetre tagoltuk: kisszemes csipkemintákra, sávos csipkemintákra, klasszikus csipkemintákra és csipkeszegélyekre. Ezeken belül az egyes leckék az alapvető technikai ismeretekkel kezdődnek, lépésről lépésre írják le a munkafolyamatot, és mindezt remek fotókkal szemléltetik.
A technikai ismertetéseket lélegzetelállítóan szép csipkeminták követik.
Az egyes leckék végén a kezdők számára ideális feladatot jelentő babasapkától és sáltól a gyakorlottabbaknak szánt pompás vállkendőig egyszerű mintadarabok elkészítését ismertetjük.
A minták alig vagy egyáltalán nem igényelnek alakítást, így egyszerűen követhetők próbálkozzunk hát a csipkekötéssel, és élvezzük, amint a kezünk közt egyre jobban kiteljesedik a szép minta. – A Szerző
A Könyv Magyarul!


Letöltések Csipkekötés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Csipkekötés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  144
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  522 gr
  ISBN:
  9789632783185
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2238274 / 1092744
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Csipkekötés ebook, könyvet Csipkekötés FB2, Download Csipkekötés PDF , Download Csipkekötés MOBI, Online Csipkekötés könyvet, ingyenes letöltések Csipkekötés IPhone, Online könyvet Csipkekötés PDF, ingyenes Csipkekötés DJVU, ingyenes letöltések Csipkekötés TXT, letöltések Csipkekötés RTF, Online Csipkekötés FB2 , e-könyvet Csipkekötés letöltések TXT, ingyenes Csipkekötés letöltések könyvet, e-könyvet Csipkekötés download MOBI, letöltések Csipkekötés IPad, olvas Csipkekötés MOBI, olvas Csipkekötés DOC, ingyenes Csipkekötés AWZ, Download e-könyvet Csipkekötés iPad , ingyenes Csipkekötés DJVU, Download Csipkekötés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Csipkekötés DVD, olvas Csipkekötés TXT, Book Csipkekötés letöltések DJVU, Csipkekötés letöltések könyvet ingyenes, Csipkekötés letöltések könyvet pdf ingyenes, Csipkekötés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Csipkekötés pdf ingyenes, Csipkekötés letöltések könyvet epub ingyenes, Csipkekötés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply