Csók és matek letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A Csók és matekban a matematika nagy felfedezéseinek története egy kalandos sorsú fiatalember – a szerző – élettörténetével fonódik egybe.

Edward Frenkel a matematika megismertetésének elkötelezett híve. Az a véleménye, hogy matematikai tudás hiányában egyre kevésbé érthetjük a világot, és ez a tény eleve korlátozza a szabadságunkat. A közelmúlt gazdasági-pénzügyi válságainak okait is arra vezeti vissza, hogy a közgazdászok alkalmazták ugyan, de nem értették a matematikai módszereket. Mindezen problémák a matematikaoktatásban gyökereznek, mivel annak módszertana oly felszínes és sekélyes, mintha csak Picasso művei helyett festett kerítéseket nézegetnénk. A könyv címét az az óhaj ihlette, hogy betemesse azt a szakadékot, mely az emberek matematikához, illetve szerelemhez fűződő viszonya között tátong.

Frenkel tehetsége ugyan már középiskolás korában is ismert volt, a 80-as évek antiszemita Szovjetuniójának elitegyetemére mégsem jutott be. Így a gorbacsovi fordulatot követően szinte elsőként emigrált az Egyesült Államokba, ahol gyakorlatilag azonnal katedrát kapott a Harvardon. Matematikusként az ún. Langlands-programon dolgozva tett szert nemzetközi elismerésre. A Csók és matek 2015-ben megkapta az Amerikai Matematikai Társulat Euler-könyvdíját.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Csók és matek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Csók és matek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  358
  Borító:
  RAGASZTOTT
  Súly:
  360 gr
  ISBN:
  9789632798554
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2669637 / 1154255
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Csók és matek ebook, könyvet Csók és matek FB2, Download Csók és matek PDF , Download Csók és matek MOBI, Online Csók és matek könyvet, ingyenes letöltések Csók és matek IPhone, Online könyvet Csók és matek PDF, ingyenes Csók és matek DJVU, ingyenes letöltések Csók és matek TXT, letöltések Csók és matek RTF, Online Csók és matek FB2 , e-könyvet Csók és matek letöltések TXT, ingyenes Csók és matek letöltések könyvet, e-könyvet Csók és matek download MOBI, letöltések Csók és matek IPad, olvas Csók és matek MOBI, olvas Csók és matek DOC, ingyenes Csók és matek AWZ, Download e-könyvet Csók és matek iPad , ingyenes Csók és matek DJVU, Download Csók és matek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Csók és matek DVD, olvas Csók és matek TXT, Book Csók és matek letöltések DJVU, Csók és matek letöltések könyvet ingyenes, Csók és matek letöltések könyvet pdf ingyenes, Csók és matek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Csók és matek pdf ingyenes, Csók és matek letöltések könyvet epub ingyenes, Csók és matek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply