Csomózott karkötők letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A csomózott karkötők soha sem mennek ki a divatból. Ez egyrészt annak köszönhető, hogy legtöbbször ajándékba készülnek, és emlékét őrzik egy-egy barátságnak, szerelemnek, amely táborban, fesztiválon született. Másrészt pedig valószínűleg a hímzőfonalak széles színválasztéka és a minták kombinációjának végtelensége a népszerűség oka. A részletes leírás és a színes ábrák alapján könnyen elkészíthetők a könyvben szereplő karkötők, illetve egy kis gyakorlat után egyedi mintákat, karkötőket tervezhetünk. Mint a könyvben is bemutatjuk, érdemes más szálakkal (pl. bőr, szatén stb.) és kiegészítő elemekkel (pl. gyöngy, díszgomb) is próbálkozni, mert különleges hatás érhető el velük. A kötetet kiemelten ajánljuk iskoláknak, táborszervezőknek, mert a csomózott karkötő készítése lányok és fiúk körében egyaránt közkedvelt tevékenység.
A tartalomból: Anyagok, eszközök és technikák; Divatos ékszerek; Keskeny és széles; Kék rombuszminták; Csíkok és háromszögek; Bőrkarkötők; Tűz és jég; Tengerszemek; Egyszerű és gyors; Rózsaszín és kék; Színes világ; Kígyók és szívek.A Könyv Magyarul!


Letöltések Csomózott karkötők ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Csomózott karkötők ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  32
  Borító:
  IRKAFŰZÖTT
  Súly:
  110 gr
  ISBN:
  9789632782577
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2228039 / 1082535
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Csomózott karkötők ebook, könyvet Csomózott karkötők FB2, Download Csomózott karkötők PDF , Download Csomózott karkötők MOBI, Online Csomózott karkötők könyvet, ingyenes letöltések Csomózott karkötők IPhone, Online könyvet Csomózott karkötők PDF, ingyenes Csomózott karkötők DJVU, ingyenes letöltések Csomózott karkötők TXT, letöltések Csomózott karkötők RTF, Online Csomózott karkötők FB2 , e-könyvet Csomózott karkötők letöltések TXT, ingyenes Csomózott karkötők letöltések könyvet, e-könyvet Csomózott karkötők download MOBI, letöltések Csomózott karkötők IPad, olvas Csomózott karkötők MOBI, olvas Csomózott karkötők DOC, ingyenes Csomózott karkötők AWZ, Download e-könyvet Csomózott karkötők iPad , ingyenes Csomózott karkötők DJVU, Download Csomózott karkötők e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Csomózott karkötők DVD, olvas Csomózott karkötők TXT, Book Csomózott karkötők letöltések DJVU, Csomózott karkötők letöltések könyvet ingyenes, Csomózott karkötők letöltések könyvet pdf ingyenes, Csomózott karkötők pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Csomózott karkötők pdf ingyenes, Csomózott karkötők letöltések könyvet epub ingyenes, Csomózott karkötők ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply