D, a vámpírvadász 2. letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Tepes álmos kis falva felett egy ősi, romba dőlt építmény magasodik, melyet egykoron a Nemesség emelt. Egy nap négy falusi gyerek téved a várromhoz, akik nyomtalanul eltűnnek, majd pár héttel később rejtélyes körülmények között újra felbukkannak. Azonban a négy gyerekből csak három jön vissza, ráadásul semmire sem emlékeznek abból, ami velük történt.

Tíz évvel később új vámpírfaj jelenik meg, amely, úgy tűnik, nappal is tud vadászni. Mivel elvesztették a nappali fény nyújtotta menedéket, pánik és tömeghisztéria tör ki a városka lakói között, ami zavargásokat és lincshangulatot idéz elő. A zűrzavar közepette egy titokzatos vámpírvadászt hívnak a faluba, akit csak D néven ismernek. Vajon meg tudja-e fejteni az élőhalottak újonnan keletkezett képességeinek rejtélyét, és felfedi-e, milyen kapcsolat fűzi az eltűnt gyerekeket az ódon romokhoz?

Hideyuki Kikuchi története, a D, a vámpírvadász, melyet Saiko Takaki adaptált képregénynyé, vérfagyasztó horror, szörnyetegekkel és mutánsokkal, amelyeket csak antihősünk sajátos, hatékony szörnyirtó módszerei képesek megfékezni. Takaki mesterien illusztrált portréja Kikuchi félig ember, félig vámpír szörnyvadászáról a horror és a fantasztikum határán egyensúlyoz. D, a vámpírvadász egyedi hangvételű kalandjai minden eddiginél messzebbre tolják a valóság határait, és merőben újszerű világba kalauzolják az olvasót.
A Könyv Magyarul!


Letöltések D, a vámpírvadász 2. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések D, a vámpírvadász 2. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  248
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  296 gr
  ISBN:
  9789639861060
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2008
  Árukód:
  2155882 / 1034657
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online D, a vámpírvadász 2. ebook, könyvet D, a vámpírvadász 2. FB2, Download D, a vámpírvadász 2. PDF , Download D, a vámpírvadász 2. MOBI, Online D, a vámpírvadász 2. könyvet, ingyenes letöltések D, a vámpírvadász 2. IPhone, Online könyvet D, a vámpírvadász 2. PDF, ingyenes D, a vámpírvadász 2. DJVU, ingyenes letöltések D, a vámpírvadász 2. TXT, letöltések D, a vámpírvadász 2. RTF, Online D, a vámpírvadász 2. FB2 , e-könyvet D, a vámpírvadász 2. letöltések TXT, ingyenes D, a vámpírvadász 2. letöltések könyvet, e-könyvet D, a vámpírvadász 2. download MOBI, letöltések D, a vámpírvadász 2. IPad, olvas D, a vámpírvadász 2. MOBI, olvas D, a vámpírvadász 2. DOC, ingyenes D, a vámpírvadász 2. AWZ, Download e-könyvet D, a vámpírvadász 2. iPad , ingyenes D, a vámpírvadász 2. DJVU, Download D, a vámpírvadász 2. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések D, a vámpírvadász 2. DVD, olvas D, a vámpírvadász 2. TXT, Book D, a vámpírvadász 2. letöltések DJVU, D, a vámpírvadász 2. letöltések könyvet ingyenes, D, a vámpírvadász 2. letöltések könyvet pdf ingyenes, D, a vámpírvadász 2. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet D, a vámpírvadász 2. pdf ingyenes, D, a vámpírvadász 2. letöltések könyvet epub ingyenes, D, a vámpírvadász 2. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply