Design évkönyv 2 letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"A Design évkönyv 2008 megjelenésekor titkon reméltem, hogy nem ez lesz az egyetlen lehetőségem, hogy bemutathassam az olvasóknak a design világára oly jellemző sokszínű és rendkívül gazdag történések éves summázatát. A pozitív fogadtatás szabad utat adott programomhoz: a Design évkönyv sorozatként folytatódhat tovább.
Arra azonban nem gondoltam, hogy egy éven belül mekkorát fordulhat a világ. Kivételes és sokak számára sorsfordító helyzet alakult ki a pénzügyi – és gazdasági válság kirobbanása óta. A 2008 elején megrendezett Kölni, de különösen az áprilisi Milánói Bútorvásárral kapcsolatban rekordszámú látogatói számról – az utóbbit 350 ezren keresték fel 5 nap alatt – és páratlan sikerről tudósított a világsajtó. Pár hónappal később a szintén Kölnben megrendezett Orgatecen, már a globális válság volt a kulcstéma, ami az irodabútor vásár valamennyi tényszámában éreztette negatív hatását, s ez csak a jéghegy csúcsa volt. A krízis azonnali és nagyon kemény reakciókat váltott ki a piac valamennyi szereplőjénél. A fogyasztói vészfék meghúzása pillanatok alatt blokkolta a termelést, a beruházásokat és a fejlesztéseket, s nagyon rövid áttéteken keresztül a következmények bűvkörébe került a design és a tervező. De ennek bemutatása már egy következő Design évkönyv feladata lesz.
A krízis ellenére a korábban megkezdett és beérett fejlesztések eredményeként 2008 tele volt újdonságokkal, lélegzetelállító kiállításokkal, látványos trendvíziókkal, bámulatos egyéni és csoportos teljesítményekkel. Az évkönyv ezekből kíván minél többet megmutatni az olvasóknak a design legkülönfélébb területeiről. Bizonyos évente ismétlődő nemzetközi kiállítások, vásárok, versenyek, díjak alapvető szerepet játszanak a design működésében, a nagy stílustrendek alakításában, jelenlegi helyzetének – állapotának megmutatásában. Ezek most is helyet kapnak a könyvben, akár össze is vethetők a múlt éviekkel, amelynek eredményeként történetiségükben, folyamatukban figyelhetők meg design irányzatok kibontakozása, módosulása vagy háttérbe szorulása."
Részlet a könyvbőlA Könyv Magyarul!


Letöltések Design évkönyv 2 ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Design évkönyv 2 ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  224
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  420 gr
  ISBN:
  9771789619028
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2009
  Árukód:
  2202499 / 1057354
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Design évkönyv 2 ebook, könyvet Design évkönyv 2 FB2, Download Design évkönyv 2 PDF , Download Design évkönyv 2 MOBI, Online Design évkönyv 2 könyvet, ingyenes letöltések Design évkönyv 2 IPhone, Online könyvet Design évkönyv 2 PDF, ingyenes Design évkönyv 2 DJVU, ingyenes letöltések Design évkönyv 2 TXT, letöltések Design évkönyv 2 RTF, Online Design évkönyv 2 FB2 , e-könyvet Design évkönyv 2 letöltések TXT, ingyenes Design évkönyv 2 letöltések könyvet, e-könyvet Design évkönyv 2 download MOBI, letöltések Design évkönyv 2 IPad, olvas Design évkönyv 2 MOBI, olvas Design évkönyv 2 DOC, ingyenes Design évkönyv 2 AWZ, Download e-könyvet Design évkönyv 2 iPad , ingyenes Design évkönyv 2 DJVU, Download Design évkönyv 2 e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Design évkönyv 2 DVD, olvas Design évkönyv 2 TXT, Book Design évkönyv 2 letöltések DJVU, Design évkönyv 2 letöltések könyvet ingyenes, Design évkönyv 2 letöltések könyvet pdf ingyenes, Design évkönyv 2 pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Design évkönyv 2 pdf ingyenes, Design évkönyv 2 letöltések könyvet epub ingyenes, Design évkönyv 2 ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply