Dorian Gray arcképe letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Oscar Wilde klasszikus regényének hőse, a gazdag, gyönyörű és naiv fiatalember, Dorian Gray megszállottja annak a gondolatnak, hogy örökké fiatal és szép maradjon, s ezért még akár a lelkét is eladná. Miután az egyik barátja megfesti portréját, a fiú csak azt fájlalja, hogy az ő szépségét az élet és az idő hamar lerombolja majd, míg a képé örök marad, s azt kívánja, hogy bárcsak ez fordítva lenne.
A fiatalember hamarosan cinikus barátja, Lord Henry Wotton befolyása alá kerül, aki ráébreszti az élet ízeire. Dorian átadja magát az önző és rafinált élvezeteknek, férfiakat és nőket taszít a bűn útjára, majd egyre mélyebbre süllyed, s a züllés minden nemét és formáját megtapasztalja. Az események egyre riasztóbb fordulatot vesznek, mivel nemsokára megtudja, hogy kívánsága teljesült. Legnagyobb csodálkozására ugyanis csak a róla készült kép öregszik. Arca és szeme őrzi az ártatlan ifjú szépségét, a festett arcmás viszont, amelyet gondosan elzárva tart háza egy titkos helyiségében, híven mutatja az idő és a bűn rombolását vonásain.
Ekkor úgy érzi, itt az ideje megváltoztatnia az életét. Hogy teljesen tisztára mossa magát, bűnös múltjának tanúját, a szörnyűséges képet meg akarja semmisíteni…A Könyv Magyarul!


Letöltések Dorian Gray arcképe ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Dorian Gray arcképe ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  233
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  292 gr
  ISBN:
  9789632672052
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2145397 / 1061226
  Fordító:


  TAGS:
  Online Dorian Gray arcképe ebook, könyvet Dorian Gray arcképe FB2, Download Dorian Gray arcképe PDF , Download Dorian Gray arcképe MOBI, Online Dorian Gray arcképe könyvet, ingyenes letöltések Dorian Gray arcképe IPhone, Online könyvet Dorian Gray arcképe PDF, ingyenes Dorian Gray arcképe DJVU, ingyenes letöltések Dorian Gray arcképe TXT, letöltések Dorian Gray arcképe RTF, Online Dorian Gray arcképe FB2 , e-könyvet Dorian Gray arcképe letöltések TXT, ingyenes Dorian Gray arcképe letöltések könyvet, e-könyvet Dorian Gray arcképe download MOBI, letöltések Dorian Gray arcképe IPad, olvas Dorian Gray arcképe MOBI, olvas Dorian Gray arcképe DOC, ingyenes Dorian Gray arcképe AWZ, Download e-könyvet Dorian Gray arcképe iPad , ingyenes Dorian Gray arcképe DJVU, Download Dorian Gray arcképe e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Dorian Gray arcképe DVD, olvas Dorian Gray arcképe TXT, Book Dorian Gray arcképe letöltések DJVU, Dorian Gray arcképe letöltések könyvet ingyenes, Dorian Gray arcképe letöltések könyvet pdf ingyenes, Dorian Gray arcképe pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Dorian Gray arcképe pdf ingyenes, Dorian Gray arcképe letöltések könyvet epub ingyenes, Dorian Gray arcképe ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply