Drávaszög és Szlavónia letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A sorozat újabb kötetében a kiváló néprajztudós bemutatja a tájat és népét, a hímes templomokat, majd önállóan a Drávaszögből Peterd, Garé, Terehegy, Túrony, Szava, Harkány, Csarnóta, Matty, Old, Szlavóniából Haraszti, Rétfalu és Kórógy templomát. Elemzi az ornamentikát, a stílust, önálló fejezetet szentel az ismert és ismeretlen templomfestő asztalosoknak, a templomok építészeti, néprajzi, vallás- és művészettörténeti jelentőségének, elhelyezi őket a hazai festett templomok között. E kötet fotóit is Deim Péter készítette.A Könyv Magyarul!


Letöltések Drávaszög és Szlavónia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Drávaszög és Szlavónia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  216
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  710 gr
  ISBN:
  9789639893597
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2385608 / 1103192
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Drávaszög és Szlavónia ebook, könyvet Drávaszög és Szlavónia FB2, Download Drávaszög és Szlavónia PDF , Download Drávaszög és Szlavónia MOBI, Online Drávaszög és Szlavónia könyvet, ingyenes letöltések Drávaszög és Szlavónia IPhone, Online könyvet Drávaszög és Szlavónia PDF, ingyenes Drávaszög és Szlavónia DJVU, ingyenes letöltések Drávaszög és Szlavónia TXT, letöltések Drávaszög és Szlavónia RTF, Online Drávaszög és Szlavónia FB2 , e-könyvet Drávaszög és Szlavónia letöltések TXT, ingyenes Drávaszög és Szlavónia letöltések könyvet, e-könyvet Drávaszög és Szlavónia download MOBI, letöltések Drávaszög és Szlavónia IPad, olvas Drávaszög és Szlavónia MOBI, olvas Drávaszög és Szlavónia DOC, ingyenes Drávaszög és Szlavónia AWZ, Download e-könyvet Drávaszög és Szlavónia iPad , ingyenes Drávaszög és Szlavónia DJVU, Download Drávaszög és Szlavónia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Drávaszög és Szlavónia DVD, olvas Drávaszög és Szlavónia TXT, Book Drávaszög és Szlavónia letöltések DJVU, Drávaszög és Szlavónia letöltések könyvet ingyenes, Drávaszög és Szlavónia letöltések könyvet pdf ingyenes, Drávaszög és Szlavónia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Drávaszög és Szlavónia pdf ingyenes, Drávaszög és Szlavónia letöltések könyvet epub ingyenes, Drávaszög és Szlavónia ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply