Ébredések letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Bíró Ádám Mongóliában nőtt fel, kolostorokban nevelkedett, Lámák jövendölték meg extravagáns életútját. Bíró Ádám előadóművész, selfmade man, sportember, és író. Ahogy magát nevezi: Szabadgondolkodó falkavezér, tökéletes férj és briliáns apuka.
A Kiadó

… De ennél többről is szó van, az elköltözésről, a búcsúról, az elválásról, az újrakezdésről. A bátorságról… Sétálunk a frissen nyírt, dús gyepen, ízlelgetem egy különös boldogság ízeit. Egy szecessziós boldogságét. A házban és környékén még szinte semmi nincs a végleges helyén, szinte semmi nem úgy mutatja magát, mint amilyen majd később. Illetve, egyvalami talán mégis: a család… Amikor az ember szeme egy állapotot rögzít, alaposan megfigyel, aztán elraktároz. Hogy emlékezzen. Hogy elővehető legyen az emlék a későbbi korokban. Hogy összehasonlítható legyen. Mert Ádám és Éva Paradicsoma változik, így biztosan nem marad. Talán itt sem marad.
Kapuvári Gábor

…Ez a könyv a szerelemről szól! A szerelemről és a végtelen, örökkévaló élet iránti tiszteletről. És persze még sok minden másról, mert valahogy mégis csak egyetlen kötetbe került Wagner, a mongol vidék, a harmadik szem, a Mandelbrot-fraktálok, Macsi, a kutya, a dalai láma, a férfivá válás kérdése és a Nő.
Másfelől természetes a dolog, mert az élet ilyen: tele van sok kuszának, érthetetlennek tűnő eseménnyel, kibogozhatatlanul egymásba fonódó szállal, mégis minden pillanatban egyetlen, határozott irányba tartó szándék vezérli.

Múlt és jelen, egy felnőtt férfi és egy szőke kisfiú története kúszik egymásba a könyvben, s vezet hol izgalmas történeteken, hol filozofikus, tudományos, józan gondolatokon át a mostani pillanatig. Sasok és lámák között, a mongol pusztán, egy expedíció szemlélőjeként ismerkedik meg Ádám az élet és a természet törvényeivel. Innen indult a nagyvilágba, ahol sikert, bukást, megannyi tapasztalatot megélve, a rák mélységes poklába is benézve, végül megtalálta a szerelmet, s vele önmagát.

Szeretem Bíró Ádám könyvét. Szeretem, mert nem akar lenyűgözni, meggyőzni, trendinek látszani és eladni magát, ezért bizalommal fordulok felé. Szeretem, mert Ádám olyannak mutatja be magát, amilyen: esendő, mégis bátor embernek, erős, belső bizonyosság mentén élő férfinak, menthetetlenül szerelmes férjnek, és felelősségteljes apának. Szeretem, mert az életről szóló tanításai hitelesek: áldáson, hosszú éveken, saját tapasztaláson alapuló, szeretetből táplálkozó kinyilatkoztatások…

Szeretem ezt a könyvet, mert megérintett, elgondolkodtatott, megnevettetett, és mert az igazságról szól. A tudatunkra ébredésről, és az igaz szerelem mindenek-feletti, hatalmas erejéről.
Agatha Seymour
A Könyv Magyarul!


Letöltések Ébredések ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ébredések ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  390
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  486 gr
  ISBN:
  9786155068270
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2682573 / 1157915
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Ébredések ebook, könyvet Ébredések FB2, Download Ébredések PDF , Download Ébredések MOBI, Online Ébredések könyvet, ingyenes letöltések Ébredések IPhone, Online könyvet Ébredések PDF, ingyenes Ébredések DJVU, ingyenes letöltések Ébredések TXT, letöltések Ébredések RTF, Online Ébredések FB2 , e-könyvet Ébredések letöltések TXT, ingyenes Ébredések letöltések könyvet, e-könyvet Ébredések download MOBI, letöltések Ébredések IPad, olvas Ébredések MOBI, olvas Ébredések DOC, ingyenes Ébredések AWZ, Download e-könyvet Ébredések iPad , ingyenes Ébredések DJVU, Download Ébredések e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ébredések DVD, olvas Ébredések TXT, Book Ébredések letöltések DJVU, Ébredések letöltések könyvet ingyenes, Ébredések letöltések könyvet pdf ingyenes, Ébredések pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ébredések pdf ingyenes, Ébredések letöltések könyvet epub ingyenes, Ébredések ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply