Egy cápa ára letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A mű: egy négy és fél méteres tigriscápa, egy ezerliteres akvárium megtöltve ötszázalékos formaldehides vízzel, és egy cím: A halál fizikai lehetetlensége egy élő tudatában.

A szereplők: ismeretlen ausztrál halászok, Damien Hirst mint művész, Charles Saatchi és Larry Gagosian műkereskedő, Steven Cohen műgyűjtő, valamint háromszázezer látogató a londoni Ifjú Brit Művészek kiállításán – majd még sokan, nagyon sokan a berlini, New York-i kiállításokon.

A mű története röviden: 1991. cápavásárlás 6000-ért, Hirst a halászoktól (Saatchi pénzén); 1991. műtárgyvásárlás műkereskedelmi céllal 50 000-ért, Saatchi megveszi Hirsttől. Majd a számos kiállítást követően, 2004-ben, immár Amerikában, Gagosian közvetítésével Cohen vásárolja meg 12 millió dollárért (azaz 6.25 millió -ért). És ő? Mennyiért adja tovább? Nem, ő nem adja el, és ez újra meglepő fordulat. Ő elajándékozza a New York-i Metropolitan Museum of Artnak.

Művészek, műkereskedők és műgyűjtők, galériák, árverések és hírverések, és pénzek, nagyon nagy pénzek. Ez a műkereskedelem. Erről szól a könyv, amelyben nemcsak a nagyvilág műkereskedelmét, hanem a magyart is megismerhetjük.

Martos Gábor (1953; művészeti író; a MúzeumCafé főszerkesztője) 2000 óta foglalkozik intenzíven a műkereskedelem elméleti kérdéseivel. Miután több száz cikket írt ezekkel kapcsolatban hazai és külföldi lapokban, 2011-ben – Magyarországon elsőként – az ELTE Filozófiatudományi Doktori Iskolájában PhD fokozott szerzett a témából.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Egy cápa ára ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Egy cápa ára ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  232
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  360 gr
  ISBN:
  9789632797915
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2234746 / 1089445
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Egy cápa ára ebook, könyvet Egy cápa ára FB2, Download Egy cápa ára PDF , Download Egy cápa ára MOBI, Online Egy cápa ára könyvet, ingyenes letöltések Egy cápa ára IPhone, Online könyvet Egy cápa ára PDF, ingyenes Egy cápa ára DJVU, ingyenes letöltések Egy cápa ára TXT, letöltések Egy cápa ára RTF, Online Egy cápa ára FB2 , e-könyvet Egy cápa ára letöltések TXT, ingyenes Egy cápa ára letöltések könyvet, e-könyvet Egy cápa ára download MOBI, letöltések Egy cápa ára IPad, olvas Egy cápa ára MOBI, olvas Egy cápa ára DOC, ingyenes Egy cápa ára AWZ, Download e-könyvet Egy cápa ára iPad , ingyenes Egy cápa ára DJVU, Download Egy cápa ára e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Egy cápa ára DVD, olvas Egy cápa ára TXT, Book Egy cápa ára letöltések DJVU, Egy cápa ára letöltések könyvet ingyenes, Egy cápa ára letöltések könyvet pdf ingyenes, Egy cápa ára pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Egy cápa ára pdf ingyenes, Egy cápa ára letöltések könyvet epub ingyenes, Egy cápa ára ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply