Egy csibész naplója letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"Eseménydús, remekül megírt történet." – Zama blog

Vajon minden sikeres férfi mögött egy erős nő áll?

Igen, a balekok mögött pedig egy rafinált. Barabás Viktor él-hal a szép nőkért és a remek italokért. Ezeket rendszerint az éjszakai életben meg is találja. A folyamatosan bajt kereső főhős egy szerencsétlen kimenetelű lóverseny eredményeként kerül bele a kilátástalannak tűnő kalandspirálba, és sodródva az árral merül egyre mélyebbre az alvilág bugyraiba.

Az eddig az alvilág szélén karistoló szürkegalléros Viktorra egy különleges feladatot bíznak. Nagy a tét. A sikeres végrehajtásért a fizetsége: a szabadsága és egyben az élete.

Mégis kiben bízhat az útja során? El tudja dönteni, hogy adott helyzetben éppen melyik nő kell neki?

Az újdonsült életformát hamar megszokja, ahogyan az új társakat is, akikből akár még barátok is válhatnak. A szorult helyzeteket egyedi humorával igyekszik oldani, több-kevesebb sikerrel. Útja során két dolgot kell csupán szem előtt tartania: teljesítse a rá bízott feladatot, és túlélje a kalandot és a vele járó nőket.

Csabai Márk a gyorsan kultuszkönyvvé vált első nagyregényének, az Egy csibész naplójának felújított és átírt kiadása az íróra jellemző humorral, kőkemény kalandokkal és igazi, pesti csibészséggel ajándékozza meg olvasóit. A történet a modern kori irdalom pikareszk műfajának egyik legelismertebb hazai képviselője, mely immár harmadik kiadását éli meg.

Vigyázat! Igaz történetek alapján!
A Könyv Magyarul!


Letöltések Egy csibész naplója ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Egy csibész naplója ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  377
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  340 gr
  ISBN:
  9786155763335
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2712613 / 1173070  TAGS:
  Online Egy csibész naplója ebook, könyvet Egy csibész naplója FB2, Download Egy csibész naplója PDF , Download Egy csibész naplója MOBI, Online Egy csibész naplója könyvet, ingyenes letöltések Egy csibész naplója IPhone, Online könyvet Egy csibész naplója PDF, ingyenes Egy csibész naplója DJVU, ingyenes letöltések Egy csibész naplója TXT, letöltések Egy csibész naplója RTF, Online Egy csibész naplója FB2 , e-könyvet Egy csibész naplója letöltések TXT, ingyenes Egy csibész naplója letöltések könyvet, e-könyvet Egy csibész naplója download MOBI, letöltések Egy csibész naplója IPad, olvas Egy csibész naplója MOBI, olvas Egy csibész naplója DOC, ingyenes Egy csibész naplója AWZ, Download e-könyvet Egy csibész naplója iPad , ingyenes Egy csibész naplója DJVU, Download Egy csibész naplója e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Egy csibész naplója DVD, olvas Egy csibész naplója TXT, Book Egy csibész naplója letöltések DJVU, Egy csibész naplója letöltések könyvet ingyenes, Egy csibész naplója letöltések könyvet pdf ingyenes, Egy csibész naplója pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Egy csibész naplója pdf ingyenes, Egy csibész naplója letöltések könyvet epub ingyenes, Egy csibész naplója ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply