Egy hűtlenség naplója letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Jorgosz Dukarelisz régészprofesszor, a görögországi őskori régészet elismert szaktekintélye húsz év után tér vissza a kis szigetre, Kufoniszire, ahol annak idején ásatásokat folytatott. Az itt töltött idő mind a magánéletét, mind a szakmai pályafutását alapvetően megváltoztatta. Miközben az expedíció egy szenzációs régészeti leletre bukkant egy ötezer évvel ezelőtt meggyilkolt terhes fiatal nő sírjára , az amúgy boldog házasságban élő professzor szerelmi viszonyba bonyolódott az egyik tanítványával.

Dukarelisz feleségének nemrégiben titokzatos módon nyoma veszett, s így most a professzornak újra a múlt relikviái után kell kutatnia csak éppen ezúttal a saját lelkének mélységeiben. Bejárva személyes múltjának helyszíneit és elmerülve a görög szigetvilág tájainak, a tengernek és az égnek a szépségében, megpróbálja felidézni és rendbe tenni emlékeit, míg lassanként az olvasó számára is összeáll a kép, mi is történt azon a bizonyos nyáron. Az Egy hűtlenség naplója múlt és jelen között folyamatosan ide-oda hullámzó regény az időről, az emlékezetről, szerelemről és csalódásról no meg a kükladikus régészetről.

Emiliosz Szolomu (1971) ciprusi író régészetet és történelmet tanult az Athéni Egyetemen. Dolgozott újságíróként és középiskolai tanárként. Az Egy hűtlenség naplója a negyedik regénye, amellyel 2013-ban elnyerte az Európai Unió Irodalmi Díját.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Egy hűtlenség naplója ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Egy hűtlenség naplója ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  13.5 x 21.5 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  196
  Borító:
  KARTONÁLT RAGASZTÓKÖTÉS VISSZAHAJLÓ FÜLLEL
  ISBN:
  9789636937249
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:


  TAGS:
  Online Egy hűtlenség naplója ebook, könyvet Egy hűtlenség naplója FB2, Download Egy hűtlenség naplója PDF , Download Egy hűtlenség naplója MOBI, Online Egy hűtlenség naplója könyvet, ingyenes letöltések Egy hűtlenség naplója IPhone, Online könyvet Egy hűtlenség naplója PDF, ingyenes Egy hűtlenség naplója DJVU, ingyenes letöltések Egy hűtlenség naplója TXT, letöltések Egy hűtlenség naplója RTF, Online Egy hűtlenség naplója FB2 , e-könyvet Egy hűtlenség naplója letöltések TXT, ingyenes Egy hűtlenség naplója letöltések könyvet, e-könyvet Egy hűtlenség naplója download MOBI, letöltések Egy hűtlenség naplója IPad, olvas Egy hűtlenség naplója MOBI, olvas Egy hűtlenség naplója DOC, ingyenes Egy hűtlenség naplója AWZ, Download e-könyvet Egy hűtlenség naplója iPad , ingyenes Egy hűtlenség naplója DJVU, Download Egy hűtlenség naplója e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Egy hűtlenség naplója DVD, olvas Egy hűtlenség naplója TXT, Book Egy hűtlenség naplója letöltések DJVU, Egy hűtlenség naplója letöltések könyvet ingyenes, Egy hűtlenség naplója letöltések könyvet pdf ingyenes, Egy hűtlenség naplója pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Egy hűtlenség naplója pdf ingyenes, Egy hűtlenség naplója letöltések könyvet epub ingyenes, Egy hűtlenség naplója ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply