Egy jobb élet művészete letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A klasszikus életfilozófiák 21. századra fazonírozott változata.

Az emberiség ősidők óta keresi a választ arra a kérdésre, hogyan tehetné az életét jobbá, boldogabbá.

-Hogyan éljek?
-Mitől lesz jobb az életem?
-Milyen szerepe van a sorsnak?
-Mekkora jelentősége van a pénznek?
-A jó és boldog élet beállítottság, személyes hozzáállás dolga, vagy sokkal inkább a kézzelfogható sikerek és életcélok eléréséé?
-Mi a jobb? Az, ha a boldogságot űzzük-hajtjuk, vagy ha a boldogtalanságot próbáljuk elkerülni?

Minden generáció felteszi ezeket a kérdéseket, a válaszok azonban sorra csalódást keltenek, mert mindig egy elvet, egy alaptételt vagy egy szabályt keresünk. Ilyen pedig nem létezik, a világ ehhez túlságosan bonyolult. A boldogsághoz számos, sokszor meglepő út vezet. A milliós olvasótáborral rendelkező szerző most sok humorral felvértezett könyvében a legjobb 52 gondolkodásjavító eszközt varázsolja elénk, amelyek segítenek, hogy könnyebben szálljunk szembe a 21. század kihívásaival. Bár nem garantálják a boldog életet, de sokkal valószínűbbé teszik azt!

Ezt a gondolkodásmódot és viselkedést "az élet operációs rendszerének" is nevezhetjük. Nekem mégis sokkal jobban tetszik a régies, szerszámosládát megidéző hasonlat. A leglényegesebb az egészben viszont az, hogy a mentális szerszámosláda és annak eszközei fontosabbak, mint a tárgyi tudás. Fontosabb, mint a pénz, és fontosabb, mint a kapcsolatok és az intelligencia.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Egy jobb élet művészete ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Egy jobb élet művészete ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  224
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  306 gr
  ISBN:
  9789632913285
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2714123 / 1174270  TAGS:
  Online Egy jobb élet művészete ebook, könyvet Egy jobb élet művészete FB2, Download Egy jobb élet művészete PDF , Download Egy jobb élet művészete MOBI, Online Egy jobb élet művészete könyvet, ingyenes letöltések Egy jobb élet művészete IPhone, Online könyvet Egy jobb élet művészete PDF, ingyenes Egy jobb élet művészete DJVU, ingyenes letöltések Egy jobb élet művészete TXT, letöltések Egy jobb élet művészete RTF, Online Egy jobb élet művészete FB2 , e-könyvet Egy jobb élet művészete letöltések TXT, ingyenes Egy jobb élet művészete letöltések könyvet, e-könyvet Egy jobb élet művészete download MOBI, letöltések Egy jobb élet művészete IPad, olvas Egy jobb élet művészete MOBI, olvas Egy jobb élet művészete DOC, ingyenes Egy jobb élet művészete AWZ, Download e-könyvet Egy jobb élet művészete iPad , ingyenes Egy jobb élet művészete DJVU, Download Egy jobb élet művészete e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Egy jobb élet művészete DVD, olvas Egy jobb élet művészete TXT, Book Egy jobb élet művészete letöltések DJVU, Egy jobb élet művészete letöltések könyvet ingyenes, Egy jobb élet művészete letöltések könyvet pdf ingyenes, Egy jobb élet művészete pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Egy jobb élet művészete pdf ingyenes, Egy jobb élet művészete letöltések könyvet epub ingyenes, Egy jobb élet művészete ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply